Play Close
m2c | DANI ERMITAŽA U SRBIJI

DANI ERMITAŽA U SRBIJI

NIS GAZPROM NEFT

U Beogradu su otvoreni prvi Dani Ermitaža u Srbiji, manifestacije od međunarodnog kulturnog značaja, koju su zajednički organizovali Ermitaž, jedan od najvećih muzeja na svetu, Ministarstvo kulture Srbije i kompanija „Gasprom njeft“.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Industrije:

Art, Entertainment & Lifestyle

Kreativnom timu naše agencije poverena je izvršna organizacija Svečanog otvaranja Dana Ermitaža, održanog u Narodnom muzeju Srbije, koji je Ermitažu postao partner u organizaciji jedinstvenih izložbi „Nevidljiva umetnost” i „Carski porcelan”.


Događaju su prisustvovale brojne visoke zvanice iz političkog, kulturnog i privrednog života Srbije i Rusije.

Dani Ermitaža u Srbiji počeli su gala predstavom Državog akademskog baletskog teatra „Leonid Jakobson“ iz Sankt Peterburga, koji je zajedno sa Baletom Narodnog pozorišta u Beogradu izveo najbolja dela iz svog repertoara.


To je bila prilika da se domaća publika upozna sa glamuroznom atmosferom pozorišnog Peterburga. M2C tim bio je zadužen za svečani koktel u Narodnom pozorištu, kao i organizaciju dočeka visokih zvanica.


Vodeći muzej Rusije pripremio je obiman i sadržajan program tokom Dana Ermitaža, održanih od 24. do 29. oktobra 2023, koji je obuhvatao izložbe, baletske predstave, koncerte, projekcije dokumentarnih i igranih filmova, seminare, arheološku konferenciju i mnoge druge zanimljive umetničke performanse.

BMW SERIES 5 MEDIA LAUNCH

BMW

ST. REGIS „MIDNIGHT SUPPER“

ST. REGIS BELGRADE

OTVARANJE SAVA CENTRA

DELTA HOLDING