Play Close

PORSCHE PANAMERA: „CHOOSE BOLDLY“ 

Porsche Srbija i Crna Gora

U skladu s bogatom tradicijom Porsche inovacija i ekskluzivnosti, M2C tim je zajedno sa klijentom Porsche SCG s ponosom predstavio najnoviju Panameru treće generacije! Na ekskluzivnom događaju održanom u elegantnom ambijentu Square Nine hotel, okupili su se brojni poznavaoci i ljubitelji Porsche automobila iz celog regiona.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Automotive Industry

Bilo je sasvim logično da kreativni koncept za lansiranje nove Panamere bude „Bold“: smela vožnja, spoj perfomansi, stila i tehnologije, kao i posebno iskustvo koje donosi treća generacija novog Porsche modela dočarani su na nezaboravan način tokom ove elegantne večeri.

M2C tim je ponosan što je dao kreativni i produkcijski doprinos ovom spektakularnom događaju. Gosti su imali priliku da dožive novo, revolucionarno iskustvo treće generacije Porsche Panamere, koje donosi novi stil, snažnije motore i bolju voznu dinamiku vozila. Uz „creative cuisine“ iskustvo koje je pripremio šef kuhinje Damir Sertić, veče je bilo ispunjeno ukusima i mirisima koji su savršeno upotpunili ekskluzivni doživljaj predstavljanja novog automobila premijum klase.

MPC ECHO KONFERENCIJA – ODJEK INOVATIVNOG BIZNISA 

MPC PROPERTIES

CEO SVET, NA TVOJ NAČIN

TRAVEL BOUTIQUE

SAM GALA 2023

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA