Play Close
BMW SERIES 5 MEDIA LAUNCH

Petodnevna regionalna promocija nove BMW serije 5 i njene električne verzije i5 uz prisustvo vodećih ljudi iz centrale BMW GROUP AG iz Minhena, bila je prilika da Ijubitelji vrhunskih automobila uživaju u nesvakidašnjem ambijentu očaravajuće prirode.

Zato smo ugostili novinare i kupce BMW vozila iz celog sveta i pružili im iskustvo vožnje novih modela po najlepšim predelima Fruške Gore.

Našem timu poverena je kompletna organizacija i izvršna realizacija petodnevnog BMW 5 Series Experience-a.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Industrije:

Automotive Industry

BMW SERIJE 5 TVC

Evolutivni dizajn. Savremeni spoj dinamike i elegancije zasnovan na tradiciji.
Uvek novo iskustvo.

NOVI POČETAK. NOVI BMW SERIJE 5.

TVC za #bmwserije5

Creative: M2Communications
Video production: NEO – New Entertainment Office
Art Director/DP: Daniel Girizd – Stavro

Usluge:

Design & Art Direction

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

CATCH M IF YOU CAN – BEST OF BMW

U okviru svetske serije događaja „The Best Of BMW“ koja istaknute klijente, partnere i poštovaoce upoznaje sa modelima bavarskog brenda, organizovali smo sportski skup zvučnog naslova „CATCH M IF YOU CAN“.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

Ljubitelji automobilizma su imali priliku da se oprobaju u uzbudljivoj test vožnji, kao i da dobiju važne informacije koje su od značaja za brend. Najveći fokus je bio na novoj generaciji M sportskih automobila, za ovu priliku doveženih iz Nemačke.

Kako bi kompletan događaj bio što atraktivniji i za vozače i za posmatrače, bilo je potrebno preurediti NAVAK test stazu u Subotištu.

Za dnevne aktivnosti, pored brendiranja ulazne zone i postavke zastava duž jednog dela staze, izradili smo i instalirali M booth u kome su bili izloženi BMW M asesoari i gde su učesnici mogli da dobiju sve informacije vezane za modele.

Poseban izazov je bio prilagođavanje staze za noćne aktivnosti, koje je po prvi put sprovedeno u NAVAK centru. Na prilazu su postavljene svetlosne instalacije u bojama brenda, programirane da kreiraju efekat svoda ispod koga prolaze automobili. U neposrednoj blizini staze postavljen je LED bar i retro M kabina izložbenog tipa.

Tokom četiri dana, preko dvesta učesnika je imalo priliku da se uz prisustvo instruktora oproba u izazovnoj vožnji trkačkoj stazi i „off-road“ terenima i tako uporedi sve segmente koje nude različiti standardni, X i M BMW modeli. Ceo događaj je ispraćen atraktivnim videom snimkom u kome smo prvi put koristili „racing drone“ snimke za najatraktivnije kadrove test vožnji.

THE 8 X-PERIENCE

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

Fashion & Luxury

Automobil na čiji su povratak mnogi čekali 20 godina, pojam sportskog luksuza, nova BMW Serija 8, predstavljena je na ekskluzivnoj prezentaciji najpoznatije automobilske porodice iz Bavarske. U cilju kreiranja potpunog brend iskustva pretvorili smo ambijent Golf Kluba Beograd u jedinstveni BMW paviljon, kombinujući premijum brending sa svetlosnim instalacijama i luksuznim detaljima.

Prostor je u potpunosti prilagođen kako bi pružio podršku BMW ekspertima da podele novosti kada je u pitanju „Premium to Luxury“ koncept brenda, sa posebnim fokusom na „sportskog džentlmena“ – Seriju 8.

Serija 8 nije bila jedina zvezda događaja koji je okupio oko 200 zvanica. Predstavljen je i novi model BMW X4, kao i prvi VR konfigurator vozila. Poseban doživljaj predstavljala je pretpremijerna „close room“ prezentacija čuvenog „The Boss“-a, novog modela BMW X5, koji će svoju zvaničnu premijeru imati na predstojećem Auto salonu u Parizu.

Povratak serije 8, novi model BMW X4 i pretpremijera BMW X5 na ekskluzivnom „launch“ eventu u Beogradu.

BMW – Delta Motors

BMW X3 PRODUCT LAUNCH TRAINING SRBIJA

Internacionalni trening za novi model BMW X3 održan je u Beogradu u periodu od 6. do 10. februara 2018.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

„Product“ treninzi za predstavnike menadžmenta i prodaje kompanije BMW, organizuju se širom sveta, a Srbija je po drugi put, zaredom odabrana za realizaciju ovog projekta.

BMW trening centar postavljen je u hotelu Radisson BLU Old Mill, a obuku za učesnike iz deset zemalja Evrope su vodili sertifikovani treneri iz Velike Britanije. Pored predavanja i aktivnog dela u vidu komparativnih test vožnji, polaznici su imali priliku da uče i putem AR (augmented reality) aplikacije, kreirane da demonstrira BMW-ovu tehnologiju napredne bezbednosti.

Uz novi BMW X3, trening je obuhvatio i prvi BMW X2, kao i nove modele BMW GT6 i Mini.

„Srbija je postala primer implementacije „Product Launch Training“ projekata, prvenstveno zbog izuzetne profesionalnosti, efikasnosti i pouzdanosti agencije M2Communications“.

Sabine Fretschner, BMW Group AG

EXPEDICIJA NA MARS

„Expedicija na Mars“ je konceptualni projekat realizovan za kompaniju Delta Motors povodom lansiranja novog modela BMW X3. Ekspedicija je okupila preko 600 članova u cilju istraživanja Crvene planete i predstavljanja novog BMW modela.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Top 10

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

„Expedicija na Mars“ je konceptualni projekat realizovan za kompaniju Delta Motors povodom lansiranja novog modela BMW X3. Ekspedicija je okupila preko 600 članova u cilju istraživanja Crvene planete i predstavljanja novog BMW modela.

Članovi ekspedicije su imali priliku da dožive kosmičko putovanje od Zemlje do južne hemisfere Crvene planete. Sve je počelo prolaskom kroz digitalni tunel čiji je dizajn inspirisan enterijerom svemirskog broda. Doživljaj kosmičkog putovanja dodatno je pojačan video animacijama na led ekranima, zvučnim i specijalnim efektima.

Veče se nastavilo prvom interplanetarnom žurkom uz nastupe DJ Miss Millie i benda Girls, Boys and Toys. Event aktivacije su smeštene pod kupole u vidu istraživačkih stanica: Test Drive Station (VR aktivacija „X3 Exploring Mars“), Memories from Mars (chroma-key fotografije sa Marsa) i Microgarvity Bar.

BMW je “eXpediciju na Mars” iskoristio i kao platformu za kreiranje novih lidova i prodajnog levka, okupljajući veliki broj zainteresovanih i potencijalnih kupaca na jednom mestu. Cela akcija je dodatno ojačana digitalnom i OOH kampanjom, a put svakog lida do kupca pažljivo ispraćen kroz CRM, nakon čega se jasno mogao sagledati direktan prodajni rezultat i izračunati event ROI. Velika rezonantnost “eXpedicije na Mars” kroz generički reach u medijma, ali i dugoročni word of mouth efekat* stvorila je snažan odjek u autoindustriji i uticala na promenu percepcije o načinu kreiranja iskustva na događajima.

Treća nagrada na Best Event Award Festivalu 2018. Treća nagrada na festivalu Eventiada IPRA u Moskvi 2018. ATTEND nagrada na RSVP festivalu u Zagrebu 2018.

Nagrade – eXpedicija na Mars

EMBRACE THE UNKNOWN BMW GENERATION X EXPERIENCE

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

„Off-road experience“ posvećen BMW X modelima, pod sloganom „Embrace the Unknown“ organizovan je od strane Delta Motorsa i kompanije BMW AG, a uz podršku agencije M2Communications.

BMW X-Drive „road show“ koji je ove godine obišao već nekoliko zemalja Evrope, početkom maja stacionirao se u Beogradu na lokacijama ispred beogradskog pristaništa (Beton Hale) i na off-road stazi Nomad kod Bubanj Potoka.

Posebno za ovu priliku BMW AG je instalirao mobilni „lounge“ na platou kod beogradskog pristaništa. Učesnici programa su uz asistenciju BMW trenera mogli da saznaju sve o xDrive sistemu i testiraju mogućnosti BMW X vozila na specijalnom poligonu sa rampama i u off-road vožnji.

Za VIP zvanice, drugo veče organizovan je „BMW GENERATION X PARTY“ tokom koga su gosti mogli da uživaju u „Fire & Dance“ performansu by Ludifico“.

„Embrace the unknown“

BMW – Delta Motors

„DRIVING LUXURY“ – PLT BMW SERIJE 7 BE ACTIVE – LANSIRANJE BMW SERIJE 2 AKTIV TURER