Play Close
OTKRIVEN NOVI ELEKTRIČNI PORSCHE TAYCAN

Dugoočekivani i potpuno novi električni Porsche Taycan imao je spektakularnu premijeru u popularnom event prostoru Galerija Štab u Beogradu. Zahvaljujući kreativnom timu M2Communications, koji je bio zadužen za koncept i produkciju ovog uzbudljivog događaja, brojni posetioci i ljubitelji Porsche brenda imali su priliku da otpočnu nezaboravno putovanje ispričano svetlom, savršenim zvukom i tehnologijom.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Automotive Industry

S obzirom na reputaciju koju imaju poznati brendovi luksuznih automobila visokih performansi poput Porschea, organizacija događaja zahtevala je temeljno i ozbiljno planiranje i realizaciju. Ulazeći u prostor, goste je dočekala luminiscentna ambijentalna rasveta, a koja je isticala jedinstvene dizajnerske elemente Taycana.

Svečano otkrivanje automobila propraćeno je intenzivnim laserskim šouom i prilagođenim animiranim sadržajima na LED ekranima. Uz impresivne zvučne efekte, stvoreno je nezaboravno iskustvo koje je potpuno osvojilo goste.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Automotive Industry

Nakon svečane ceremonije, usledio je koktel, a gosti su bili pozvani da izbliza pogledaju novi, popuno električni Porsche Taycan.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Automotive Industry

PORSCHE PANAMERA: „CHOOSE BOLDLY“ 

U skladu s bogatom tradicijom Porsche inovacija i ekskluzivnosti, M2C tim je zajedno sa klijentom Porsche SCG s ponosom predstavio najnoviju Panameru treće generacije! Na ekskluzivnom događaju održanom u elegantnom ambijentu Square Nine hotel, okupili su se brojni poznavaoci i ljubitelji Porsche automobila iz celog regiona.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Automotive Industry

Bilo je sasvim logično da kreativni koncept za lansiranje nove Panamere bude „Bold“: smela vožnja, spoj perfomansi, stila i tehnologije, kao i posebno iskustvo koje donosi treća generacija novog Porsche modela dočarani su na nezaboravan način tokom ove elegantne večeri.

M2C tim je ponosan što je dao kreativni i produkcijski doprinos ovom spektakularnom događaju. Gosti su imali priliku da dožive novo, revolucionarno iskustvo treće generacije Porsche Panamere, koje donosi novi stil, snažnije motore i bolju voznu dinamiku vozila. Uz „creative cuisine“ iskustvo koje je pripremio šef kuhinje Damir Sertić, veče je bilo ispunjeno ukusima i mirisima koji su savršeno upotpunili ekskluzivni doživljaj predstavljanja novog automobila premijum klase.