Play Close
SAM GALA 2018

Glamurozno veče u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, posvećeno odavanju priznanja za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime – SAM Gala 2018, održano je tradicionalno u decembru, sedmu godinu za redom.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

„SAM Godišnje nagrade“ dodeljene su u 12 kategorija, i to pojedincima i kompanijama koje predstavljaju primer na poljima liderstva, društvene odgovornosti i poslovne izvrsnosti. Među ovih 12 kategorija našle su se i specijalne kategorije žirija kao što su: Lični herojski čin, Iskorak godine, Inicijativa od nacionalnog značaja i druge.

Za sedmo izdanje SAM Gala događaj priredili smo višesatni vizuelni spektakl.

Gala je otvorena impresivnim scensko-letačkim performansom baletskog dua, Bojane Žegarac i Igora Pastora, inače prvaka Narodnog pozorišta, čije su izvođenje pratili dobro usklađeni specijalni i svetlosni efekti, laser show, kao i muzika i naracija rađeni ekskluzivno za ovo gala veče. Osećaju ekskluzivnosti koja se može osetiti na velikim svetskim gala događajima, poput „Oskara“, doprinela je i specijalno izrađena scena, koja je ove godine predstavljala idealni spoj svedene elegancije i visokokvalitetne produkcije.

SAM GALA 2018

Srpska asocijacija menadžera

SAMIT100 BIZNIS LIDERA JUGOISTOČNE EVROPE

Samit100 jedan je od najvećih regionalnih poslovnih događaja i inicijativa koja na jednom mestu okuplja više od sto eminentnih poslovnih lidera regiona i EU, kao i brojne istaknute političke ličnosti i predstavnike regionalnih medija.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Kreativni koncept i kompleksna organizacija dvodnevne konferencije u hotelu Hyatt povereni su našoj agenciji kao dugogodišnjem partneru Srpske asocijacije menadžera. Ambijent Kristalne dvorane u potpunosti je transformisan postavkom impozantne konferencijske bine – dužine preko 26 metara i video „wall“-a u obliku mozaika, pažljivo osmišljenim animacijama i 3D efektima, dok je za potrebe „Hard Talk“ panela druga bina pozicionirana centralno u prostoru.

Učesnici samita imali su priliku da u pauzama posete virtuelnu izložbu renoviranog Narodnog muzeja koristeći jedinstvenu platformu pod nazivom VR All Art.

Pored konferencijskog dela, M2C tim je bio zadužen i za osmišljavanje koncepta „Unexpected Gala Dinner at Secret Location“, sa idejom da se svim učesnicima Samita pruži nesvakidašnje iskustvo na lokaciji koja je čuvana u tajnosti. Prostor Akacia Open Concept, ušuškan u zelenilu nadomak Beograda, poslužio je kao idealno mesto da se učesnici na par sati odvedu u svet izvan mašte i vremena. Gala veče praćeno atraktivnim muzičkim nastupima, performansima sa vatrom i LED Buugeng-om, maštovitim „storytelling“ putokazima, laboratorijskom stanicom za koktele i brojnim vizuelnim efektima, donelo je elemente iznenađenja i čudesnu atomosferu u magičnoj staklenoj palati.

Novi dogovor za novo doba.

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope

SAM GALA 2017

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

SAM Gala predstavlja jedan od najistaknutijih i najsvečanijih poslovnih događaja i nagradnih ceremonija koje organizuje Srpska asocijacija menadžera. Svake godine u decembru, tradicionalno, dodeljuju se važna priznanja menadžerima, kompanijama, obrazovnim institucijama, regionalnim projektima i ekonomskim novinarima za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime. Jedan od glavnih ciljeva organizovanja nagradne ceremonije SAM Gala, ogleda se u stvaranju aspiracije i inspiracije kod publike a sa idejom da se podstaknu uspešni poslovni lideri sutrašnjice.

SAM Gala 2017 ugostila je više od 450 najeminentnih zvanica, među kojima su bili i najviši zvaničnici Vlade Srbije, članovi udruženja i biznis društva, kao i impozantan broj predstavnika medija. Jedinstvena i glamurozna postavka sa površinom od 2000 metara kvadratnih, smeštena u najvećem regionalnom kongresnom centru – BelExpo-u, još jednom je izdvojila i pozicionirala nagradnu ceremoniju Srpske asocijacije menadžera kao poslovni događaj sezone, ne samo u regionu, već i u Evropi.

SAM Gala 2017 zvanično je otvorena spektakularnom „stand up“ tačkom iz bekstejdža, a zabavni program nastavljen je uz hipnotišuće zvuke jedne od najpoznatijih svetskih opera, delom „Fantom iz opere“, za čije su se maestralno izvođenje pobrinule domaće glumačke zvezde.

Nesvakidašnja interakcija i usklađenost izvođača sa više od 120 svetlosnih „Edison“ instalacija u prostoru, uz LED ekrane impozantnih dimenzija 8 x 4.5m i efekte suvog leda, doprineli su da gosti uživaju u nezaboravnom programu, a SAM Gala 2017 stala je rame uz rame sa događajima svetskog renomea, poput dodele Oskara i čuvene Met Gala žurke.

Događaj je postavljen da bude glamurozno iskustvo koje će svojim gostima ostaviti izvanredne i nezaboravne uspomene.

Srpska asocijacija menadžera

SAM GALA 2016

Na tradicionalnom gala događaju „Srpske asocijacije menažera“ povodom dodele „SAM godišnjih nagrada 2016“, a u organizaciji agencije M2Communications, obeležena su dva jubileja, desetogodišnjica SAM-a i petogodišnjica SAM-ovih nagrada.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

M2Communications, partner Srpske asocijacije mendažera, osmislia je koncept i realizovala gala događaj u čast jubileja.

Gala veče je započelo spektakularnom izvedbom na „laserskoj harfi“. Muzika, koregorafija, vizuelni i scenski efekti, posebno su kreirani za ovaj događaj. Ovakav performans, prvi put je izvedeni na jednom korporativnom događaju u Srbiji.

Prikazan je i film o deset godina postojanja SAM, koji je za ovaj događaj snimljen u produkciji agencije M2Communication. Nakon projekcije filma, predsednici Srpske asocijacije menadžera obratili su se prisutnima. Voditeljski par Ivana Zarić i Jovan Memedović učinili su veče dodatno zanimljivim.

Srpska asocijacija menadžera je i ove godine dodelila nagrade sa ciljem afirmisanja onih koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima.

SAM Gala je tokom pet godina postao jedan od najznačajnijih biznis događaja u zemlji i primer primene svetskih standarda u „event“ produkciji.

Srpska asocijacija menadžera