Play Close
CEO SVET, NA TVOJ NAČIN

Ovako izgleda rebranding agencije za putovanja. Ali ne bilo kakve – u pitanju je Travel Boutique – beogradska agencija sa tradicijom u organizaciji luksuznih putovanja.
Naš zadatak bio je da istaknemo ponudu najegzotičnijih, najudaljenijih i skrivenih mesta na planeti. U isto vreme, trebalo je prikazati sofisticiranost putnika i njihovih želja, koji u Travel Boutique-u mogu da skroje putovanje po svojoj meri. To znači da je svaki putnik, ali i svaki odlazak na neku destinaciju, poseban i različit, baš kao biser.
Kada sve ovo uzmemo u obzir, simbol školjke čini se kao potpuno logično rešenje.
Međutim, do ideje smo došli razradom svih elemenata i vrednosti ovog brenda. Tražili smo prave reči, boje i oblike koji će preneti ideju koju su osnivači agencije imali kada su započinjali svoje poslovno putovanje!

Usluge:

Brand Development

Content Creation & Digital

Creative & Communications

Industrije:

Travel

Slogan koji je usvojen, bio je jednostavan i istinit prikaz onoga što Travel Boutique i jeste. Komunikacija je bez komplikovanih izraza, velikih reči i skrivenih poruka, jer ova agencija velike stvari pokazuje na delu, a kroz svoju dosadašnju komunikaciju neguje transparentnost. To vidimo u predstavljanju destinacija na društvenim mrežama, koje nisu ulepšane i dorađivanje već se prikazuju “iz oka” i objektiva putnika, tako da svi koji žele da putuju znaju šta ih tačno očekuje.

Vizuelne promene su se desile na sajtu i na društvenim mrežama, a primenili smo rebranding i na druge offline formate, po potrebi klijenta.
Na društvenim mrežama kreirali smo seriju postova, od kojih je i jedan Reel video koji govori o promeni logoa i dostignućima koje je tim ove kompanije uradio za svojih 14 godina poslovanja.
Ovakvi projekti, posebno nas inspirišu jer je zadatak, već etabliran brend, komunikaciono osnažiti i vizuelno podići na novu lestvicu.

Usluge:

Brand Development

Content Creation & Digital

Creative & Communications

Industrije:

Travel