Play Close
ASUS ZENFONE 3 DELUXE I NICHIM IZAZVAN U SOCIAL MEDIA KAMPANJI

Usluge:

Digital & Content Creation

Industrije:

Consumer Electronics

U potrazi za novim i drugačijim.

Kampanja na društvenim mrežama za Asus ZenFone 3 Deluxe realizovana je u saradnji sa Milanom Vučićevićem (Nichim Izazvan).

Ideja kampanje je da se ZenFone 3 Deluxe, novi asusov premijum model, predstavi tržištu kao nova i drugačija alternativa već dobro pozantim modelima u ovom segmentu. Atraktivne fotografije i autentična komunikacija Nichima na društvenim mrežama osnovne su karakteristike kampanje fokusirane na Instagram kao primarni kanal komunikacije.

Fotografija i postprodukcija:
Boris Jovanović – stocksy.com/borisjovanovic

„U potrazi za neverovatnim, potrebni su novi pogledi na svet.“

Nichim Izazvan

LABORATORIJA LUDOG NAUČNIKA

Ludi naučnik pod kontrolom svoje zle učenice „Cyber“, a uz pomoć vernog asistenta piromanskih sklonosti „Pyrone“ i profersora „Insane“-a kreirali su niz eksperimenata u okviru projekta širfrovanog naziva „Zver“.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Industrije:

Consumer Electronics

Eksperimenti su kreirani kao deo „retail“ kampanje kompanije Asus za prvi „gejmerski“ laptop sa vodenim hlađenjem, podbrenda „Republic of Gamers“ (ROG) koga ovdašnji pripadnici igračke zajednice nazivaju „zver“. Laptop oznake GX700 predstavlja vrhunski „gejming“ prenosivi računar, jedinstvenih performansi.

Aktivacija, realizovana u Asus šopu u okvru tržnog centra „Ušće“, privukla je izuzetno veliku pažnju posetilaca. Pored prilike da testiraju perfomanse novog laptopa, posetioci su imali mogućnost da i sami budu deo eksperimenata koje su izvodili predstavnici Festivala nauke.

Bronzano priznaje UEPS-a 2016. u kategoriji „BTL – promocija na mestu prodaje“.

Asus

WINDOWS 10 LAUNCH SAMSUNG MINI STARS