Play Close

Dve srebrne nagrade za M2Communications

19.05.2023

M2Communications, vodeća experience design agencija u regionu, osvojila je dve nagrade na prestižnom međunarodnom takmičenju Eventex Awards. U veoma jakoj konkurenciji jednog od globalno najpriznatijih festivala iz oblasti event & experience marketinga, agencija M2Communications osvojila je dva srebrna priznanja sa projektima Wine Vision by Open Balkan Cupra Hero – interaktivni video.

 

Stručni žiri Eventex Awards visoko je ocenio kreativne poduhvate agencije M2C: Wine Vision by Open Balkan, nesvakidašnji sajamski događaj koji je posetiocima ponudio sasvim novo vinsko iskustvo, osvojio je srebro u kategoriji Fair. Isto odličje pripalo je i projektu Cupra Hero – interaktivni video u kategoriji Interactive Storytelling. Ove godine, srebrna nagrada bila je i najviše priznanje u obe navedene kategorije, imajući u vidu da zlatna nagrada nije dodeljena nijednom finalisti.

 

„Zadovoljstvo nam je što projekti koje radimo privlače veliku pažnju i što sa našim klijentima i partnerima utičemo na pozitivne promene u industriji event i live komunikacija u regionu. Dve osvojene nagrade na Eventex festivalu dodatni su podstrek da nastavimo da pomeramo granice iskustva i kreativnog doživljaja koje mogu da pruže samo najbolji događaji. Činjenica da smo se našli rame uz rame sa najvećim svetskim brendovima i agencijama predstavlja veliki uspeh za naš tim, a mi ćemo svakako nastaviti da stvaramo projekte koji svojom kreativom i dizajnom nadahnjuju, pokreću i inspirišu“, izjavio je Miro Antić, osnivač i CXO agencije M2Communications.

 

Inače, u produkciji i organizaciji događaja Wine Vision by Open Balkan, koji je okupio preko 350 izlagača iz 20 zemalja sveta, učestvovao je veliki broj partnera i podizvođača, među kojima su bili: BeoExpo System, Skymusic Production, Bulb Creation, Pozitiv MVP, Freeline Studio, Specific, Zoom Media, Integraltechnic, Galerija 12, atelje Mini Bees, video produkcija NEO – New Entertainment Office i mnogi drugi.

 

Eventex Awards već duže od trinaest godina dodeljuje godišnje nagrade kojima se „slavi kreativnost, inovativnost i efikasnost“ u industriji događaja. Ove godine međunarodni žiri birao je najbolje projekte među prijavljenih 761 radova iz 49 zemalja sveta.

M2Communications u finalu Eventex Awards

Dva projekta naše agencije plasirala su se u finale za prestižnu međunarodnu nagradu Eventex Awards, i to u dve kategorije – Fair i Interactive Storytelling.

Button arrow
Read More

POČETAK KAMPANJE „AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

U saradnji sa Udruženjem kardiovaskularnih hirurga Srbije, pokrenuli smo kampanju pod nazivom „Aorta nije samo na srcu“. U pitanju je mobilna ordinacija u kojoj se vrše besplatni preventivni pregledi trbušne aorte u cilju otkrivanja oboljenja trbušne aneurizme.

Button arrow
Read More

Kampanja „Tanka je linija“ zvanično je otpočela ne šest tržišta Zapadnog Balkana

Kampanju, koju su zajednički pokrenuli Transport Community i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, osmislio je i realizovao kreativni tim M2C, vodeći se osnovnom idejom da se kroz snažan i upečatljiv pristup ukaže na opasnosti prelaska preko pruga.

Button arrow
Read More