Play Close

Miro Antić: praznični intervju za Advertiser Serbia

29.12.2017

 

Miro Antić, partner M2Communications

 

…značajni projekti i aktivnosti agencije u 2017…Godina koja polako ističe, iako je stara, za nas se može najkraće opisati kao ”nova”. Zanmiljiva i uzbudljva godina u kojoj se desilo mnogo toga novog. Nova tržišta i klijenti, nova ekipa mladih i talentovanih ljudi koja se priključila timu, nova rešenja, nova interesovanja, nove ambicije…

 

Ova godina se može nazvati i godinom nove kreativne slobode. Sve je više partnera koji traže drugačija rešenja, daju vam puno poverenje i potpunu kreativnu slobodu. Lepo, zar ne!

 

U brojkama: ostvaren je rast obima poslovanja od skoro 40%, a udeo u poslovanju na inostranom tržištu je uvećan za 10% u odnosu na 2016. Zadovoljni smo, a na kraju krajeva, u 2017. smo osvojil i Mars (sorry Elon Musk)!

 

…ocena poslovne godine 2017…Svake godine pokušavamo da damo novi odgovor na isto bolno pitanje. Sve je već rečeno i objašnjeno u više navrata. Ne bih da recikliram u ovom slučaju.

 

…poslovna očekivanja u 2018…Svetska scena se transformiše iz godine u godinu. Očekujemo veću integraciju visokotehnoloških rešenja u oblasti iskustvenog marketinga i event produkcije. Nove tehnologjie će značajno uticati na pristup u kreiranju i relizaciji događaja. Viši nivo personalizacije iskustva baziranog na kognitvnim sposobnostima pojedinca. Rešenja koja će omogućiti da se prostor i sadržaj oko vas prilagođavaju na osnovu vaše percepcije, osećaja, odluka i rekacija. Takođe, veći stepen interakcije sa ciljem da učesnici dobiju ulogu kreatora, odnosno mogućnost da menjaju tok ili prilagode određene segmente aktivacije ili događaja.

 

Od naredne godine, naš tim će sa partnerima raditi na razvoju eksperimentalnih platformi i konceptualnih rešenja, za koje verujemo da će napraviti određeni proboj u industriji organizacije događaja.

 

…praznične želje & čestitke klijentima i budućim oglašivačima…Puno mašte, uspeha i vremena koje ćemo zajednički pretovoriti u nova iskustva i nezaboravne trenutke.

 

Izvor: Advertiser Serbia

Jaffa & Munch @ Games.con

Gigantska Jaffa je sletela među gejmere dok se na drugoj strani vodila borba za fanove izmedju belog i crnog Munch-a.

Button arrow
Read More

SAM Gala 2017

Spektakularno gala veče u organizaciji agencije M2Communications. Najznačajnij biznis događaj u zemlji – SAM Gala 2017.

Button arrow
Read More

Osvojili smo Mars!

BMW i M2Communications uspešno sproveli prvu ekspediciju na Mars.

Button arrow
Read More