Play Close

PRVI INOVACIONI DISTRIKT U REGIONU

12.03.2024

Svečanom ceremonijom označen je početak izgradnje Inovacionog distrikta u Kragujevcu, jedinstvenog kreativno-inovativnog kompleksa značajnog za domaću IT industriju.

Produkcijski tim naše agencije ponovo je bio angažovan od strane klijenta, Ministarstva informisanja i telekomunikacija, pružajući kreativnu podršku i izvršnu produkciju ovom važnom događaju za grad Kragujevac i čitavu Srbiju.

 

 

Polaganju kamena temeljca za izgradnju Inovacionog distrikta prisustvovali su predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i drugi visoki zvaničnici.

Virtuelni domaćin ovog događaja ponovo je bila DACA – Data centar android, stvorena u našoj kreativnoj laboratoriji – koja je svim zvanicama i posetiocima poželela srdačnu dobrodošlicu.

 

 

Kao integralni deo Državnog data centra, Inovacioni distrikt prostiraće se na 4,5ha i biće jedinstven kompleks informacionih, inovativnih, kreativnih i digitalnih industrija u Srbiji i regionu.

 

MAESTRALNI POČETAK SARADNJE

Ovu godinu započeli smo i novom saradnjom. Krajem januara, umesto da odemo na planinu, mi smo seli u avion i pravac Pržno! Cilj je bio da provedemo nekoliko dana sa klijentom kako bismo bolje upoznali njihov način rada, okruženje i potrebe. Najvažnije je bilo uhvatiti to posebno iskustvo kada boravite u Maestral Hotel & Casino […]

Button arrow
Read More

M2C & MOËT & CHANDON: SLAVIMO ŽIVOT OD 1743.

Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku da organizujemo glamurozan događaj za čuvenog francuskog klijenta Moët & Chandon, a u sklopu obeležavanja značajnog jubileja – 280 godina postojanja brenda.

Button arrow
Read More

WINE VISION BY OPEN BALKAN 2.0: VINO KAO KONSTANTA CIVILIZACIJE

Uspešno je završena još jedna vinska vizija! Drugi međunarodni sajam vina “Wine Vision by Open Balkan”, održan od 16. do 19. novembra, ponovo je dokazao da je najveći i najprepoznatljiviji festival vina u ovom delu Evrope. Pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan, održan je još jedan međunarodni […]

Button arrow
Read More