Play Close

M2C & MOËT & CHANDON: SLAVIMO ŽIVOT OD 1743.

08.02.2024

Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku da organizujemo glamurozan događaj za čuvenog francuskog klijenta Moët & Chandon, a u sklopu obeležavanja značajnog jubileja – 280 godina postojanja brenda.

 

 

Nakon Sidneja, Njujorka, Tokija, Pariza i Londona, i Beograd je imao privilegiju da bude deo bogate istorije Moët & Chandon-a na prestižnom događaju u klubu Lafayette, koji je okupio preko 350 gostiju iz 15 zemalja sveta.

Zvanice su bile pozvane da budu deo spektakla u duhu motoa najvoljenijeg šampanjca sveta – “Slavimo život od 1743”, ali i da iskuse jedinstvenu francusku umetnost življenja „art de vivre“, duboko ukorenjenu u samim genima kuće Moët & Chandon.

 

 

Povodom 280 godina brenda Moët & Chandon, kreirano je samo 280 boca limitirane serije ovog šampanjca, koji jedegustiran i tokom proslave u Beogradu.

Proslava u Beogradu je realizovana u saradnji sa kompanijom Energystar International, zvaničnim distributerom brenda Moët & Chandon u Srbiji.

 

 

 

WINE VISION BY OPEN BALKAN 2.0: VINO KAO KONSTANTA CIVILIZACIJE

Uspešno je završena još jedna vinska vizija! Drugi međunarodni sajam vina “Wine Vision by Open Balkan”, održan od 16. do 19. novembra, ponovo je dokazao da je najveći i najprepoznatljiviji festival vina u ovom delu Evrope. Pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan, održan je još jedan međunarodni […]

Button arrow
Read More

DANI ERMITAŽA U SRBIJI

U Beogradu su otvoreni prvi Dani Ermitaža u Srbiji, manifestacije od međunarodnog kulturnog značaja, koju su zajednički organizovali Ermitaž, jedan od najvećih muzeja na svetu, Ministarstvo kulture Srbije i kompanija „Gasprom njeft“. Kreativnom timu M2Communications poverena je izvršna organizacija Svečanog otvaranja Dana Ermitaža, održanog u Narodnom muzeju Srbije, koji je Ermitažu postao partner u organizaciji […]

Button arrow
Read More

PADEL BELGRADE OPEN BREND DIZAJN

Uzbuđeni smo što možemo da predstavimo novi, dinamičan logo za Padel Belgrade Open! Logo je dizajniran da obuhvati energiju i strast rastućeg i sve popularnijeg padel sporta, urbane igre sa reketima, koja kombinuje elemente tenisa i skvoša. Kreativni koncept logotipa zasnovan je na nekoliko premisa: asocirajući na olimpijski prsten, logo prihvata estetiku slobodnog duha, simbolizujući […]

Button arrow
Read More