Play Close

Sila je probuđena – pridružite se svetloj ili tamnoj strani

18.12.2015

 

Agencija M2Communications i kompanija Fiat Chrysler Automobiles, jedan od sedam globalnih partnera kompanije Disney u okviru promocije ovog filma, potrudili su se da brojnim obožavaocima okupljenim u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Delta City omoguće uživanje u aktivaciji koja je osmišljena upravo za ovu priliku.

 

 

Posetioci premijernih projekcija STAR WARS: The Force Awakens imali su priliku da se pridruže svetloj ili tamnoj strani “sile”, upuste u “okršaj” laserima sa omiljenim likovima iz filma i dobiju  simpatične poklone u vidu mini “lightsaber”-a.

 

 

PO ČETVRTI PUT SAM GALA U ORGANIZACIJI M2COMMUNICATONS

Tradicionalna svečanost povodom godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera, pod nazivom „SAM Gala 2015“ organizovanao je u hotelu Hyatt Regency Beograd.

Button arrow
Read More

BMW X1 doneo novi izgled Oktoberfesta

Treći dan ovogodišnjeg Oktoberfesta u Beogradu, u organizaciji Nemačko-srpskog privrednog udruženja, predstavljao je svojevrsno iznenađenje za zvanice promenom estetike i atmosfere.

Button arrow
Read More

„Driving Luxury“ – međunarodni trening za novu BMW Seriju 7 u organizaciji M2Communications

Agencija M2Communications je za BMW Group AG iz Minhena, organizovala „product launch“ trening posvećen novim modelima Serije 7 i X1.

Button arrow
Read More