Play Close

A1 KINOTEKA – „SEZONA MIRA U PARIZU“

A1 SRBIJA

Pod okriljem projekta A1 Kinoteka, filmsko ostvarenje Predraga Golubovića iz 1981. godine „Sezona mira u Parizu“ dobilo je novi sjaj zahvaljujući digitalnoj restauraciji.

Ovom svečanom projekcijom filma, zvanično je obeležen nastavak saradnje kompanije A1 i Jugoslovenske kinoteke, gde će se pored prethodnih 20 restaurisanih filmova, naći još 10 ostvarenja koja godinama zavređuju pažnju evropske kinematografije.

Usluge:

Creative & Communications

Event Design & Production

Industrije:

Telecomunication

Glavne uloge u filmu igraju Dragan Nikolić, Miki Manojlović, Marija Šnajder i mnogi drugi priznati evropski glumci. Radnja filma se odvija u Parizu, u ne tako mirnom periodu gde se mlad zaljubljen par upoznaje sa čežnjom i nadom koje nosi ratno doba.

Premijera je održana ispred Silosa, pored Dunava. Pored brojnih poznatih ličnosti iz sveta kulture i filma, na svečanoj projekciji filma koji nastavlja život u punoj slici i tonu, prisustvovao je i Srdan Golubović, reditelj i sin Predraga Golubovića, koji se osvrnuo na značaj digitalne restauracije domaćih filmova.

Gosti su imali priliku da se slikaju u verodostojnom francuskom bistrou sa dvoje glumaca koji su bili zaduženi za dobro raspoloženje zvanica. Veče se završilo uz brojne poznate numere benda „Kanda Kodža i Nebojša“.

Našem timu bilo je povereno osmišljavanje kreativnog koncepta, realizacija i produkcija A1 Kinoteke, na kojoj je prisustvovalo preko 250 zvanica.

„Zadovoljstvo je što nam je po drugi put poverena realizacija projekta A1 Kinoteka. Verujemo da A1 pomera granice u organizaciji koroporativnih događaja i drago nam je što smo zajedno bili deo A1 Kinoteke.“

Milena Banović / Managing partner M2Communications

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA