Play Close

GASTRO WEEKEND BY THE WILD TABLE CONCEPT

PORTO MONTENEGRO

Prvi događaj pod okriljem The Wild Table koncepta, Gastro Weekend, održan je 20-22. avgusta u Summer Garden-u, Porto Montenegro.

Gastro weekend je prvi festival hrane ove vrste u Crnoj Gori i upravo je našem timu to bila polazna ideja u kreativnoj razradi koncepta događaja, napraviti jedinstven festival na kom će posetioci uživati u izvanrednoj hrani i sjajnoj atmosferi. Ovim povodom spojili su se najpoznatiji lokalni i regionalni brendovi hrane i pića.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Hospitality/Hotels & Resorts

Gosti su imali priliku da probaju veliki izbor hrane raznih kuhinja sveta, da uživaju u čarima mlade scene kraft piva Crne Gore, kao i dobrom izboru vina, te da odlutaju na neko egzotično ostrvo ispijanjem fantastičnih koktela.

Za dobru muziku i atmosferu bili su zaduženi Miss Millie, Remety Beat, DJ Buba i Đorđe Drobnjak.

Prvi događaj u sklopu naše nove platforme The Wild Table, Porto Montenegro Gastro Weekend, premašio je sva očekivanja. Događaj smo prilagodili za našeg klijenta i ponudili nešto potpuno novo crnogorskoj publici i gostima iz cijelog svijeta koji su se našli u Tivtu tih dana i publika je sjajno odreagovala na naš koncept.

Damir Moškov – Partner/CEO – M2C Montenegro

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA