Play Close

LUŠTICA BAY REKLAMNI SPOT

LUŠTICA BAY

U produkciji M2Communications i NEO – New Entertainment Office za klijenta Luštica Bay snimljen je reklamni spot koji dočarava život na rivijeri i približava filozofiju kompleksa Luštica Bay „Life As It Should Be“.

Usluge:

Creative & Communications

Video Production

Industrije:

Hospitality/Hotels & Resorts

Tokom četiri pažljivo isplanirana snimajuća dana naš tim je radio na kadrovima koji će predstaviti stil i atmosferu Luštice, kao mesta gde se susreću obala i more, priroda i civilizacija. Predeo divlje lepote oplemenjen autentičnom arhitekturom bio je idealno mesto za pričanje priče pokretnim slikama u skladu sa kreativnim konceptom baziranim na osećanju slobode, topline van doma i doživljaju lepote.

Plava špilja, marina, naselje i hotel The Chedi samo su neke od lokacija na kojima je radio tim od dvadeset članova. Spot je snimljen pod kreativnom direkcijom Daniela Girizd – Stavra, art direktora produkcije NEO, reditelj je bio Stefan Krasić, copywriter Sara Nastić, a organizatori produkcije Tamara Zečević i Slobodan Stefanović.

Predeo divlje lepote oplemenjen autentičnom arhitekturom bio je idealno mesto za pričanje priče pokretnim slikama u skladu sa kreativnim konceptom baziranim na osećanju slobode, topline van doma i doživljaju lepote.

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA