Play Close
m2c | ON THE ROAD TO NEW PERSPECTIVES

ON THE ROAD TO NEW PERSPECTIVES

AMBASADA ŠVAJCARSKE - ŠVAJCARSKA KANCELARIJA ZA SARADNJU

Usluge:

Experience Design & Event Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Za Ambasadu Švajcarske organizovali smo zvanično predstavljanje nove strategije švajcarsko – srpske saradnje, 19. aprila 2018. godne.

Naši zadaci bili su odabir lokacije, izbor programa i aktivacija, predlog poklona i foto i video produkcija.

Polazište u rešavanju ovih zadataka bili su nam stubovi strategije (podršaka i unapređivanje lokalnih samouprava, obrazovanja, zaposlenosti, ekološke održivosti i migracija), kao i predstavljanje Švajcarske i dotadašnjih rezultata saradnje sa Srbijom.

U skladu sa tim, odabrali smo Dorćol platz, kao prostor koji je i otvoren sa ciljem da bude mesto podrške socijalnim promenama i kulturi. U urbanom enterijeru industrijskog stila, dizajnirali smo odgovarajući set up bine, koju je činio veliki LED ekran i pop art instalacija sa reprezentacijom 4 stuba saradnje.

Aktivacija za učesnike događaja nalazila se ispred Dorćol Platz-a i bila je inspirisana sloganom događaja „On the road to the new perspective“ . U nešto prilagođenijim dimenzijama „parkirali“ smo tramvaj koji je donirala švajcarska Vlada, tačnije posatvili smo photo booth u vidu švajcarskog tramvaja, koji je privukao veliku pažnju učesnika i uticao na pozitivnu atmosferu događaja.

Nakon zvaničnog dela prezentacije, gosti su mogli da uživaju u muzici gudačkog kvarteta Mistik cello i DJ Miss Millei, kao i u keteringu koji je bio kombinacija srpskih i švajcarskih specijaliteta.

Pokloni koji su sa sobom gosti poneli bili su lokalni proizvodi koji su nastali uz finansijsku podršku prethodno implemetirane strategije, ali i dobro raspoloženje i inspiracija.

Ambasada Švajcarske – Švajcarska kancelarija za saradnju

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA