Play Close

OTKRIVEN NOVI ELEKTRIČNI PORSCHE TAYCAN

PORSCHE SCG

Dugoočekivani i potpuno novi električni Porsche Taycan imao je spektakularnu premijeru u popularnom event prostoru Galerija Štab u Beogradu. Zahvaljujući kreativnom timu M2Communications, koji je bio zadužen za koncept i produkciju ovog uzbudljivog događaja, brojni posetioci i ljubitelji Porsche brenda imali su priliku da otpočnu nezaboravno putovanje ispričano svetlom, savršenim zvukom i tehnologijom.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Industrije:

Automotive Industry

S obzirom na reputaciju koju imaju poznati brendovi luksuznih automobila visokih performansi poput Porschea, organizacija događaja zahtevala je temeljno i ozbiljno planiranje i realizaciju. Ulazeći u prostor, goste je dočekala luminiscentna ambijentalna rasveta, a koja je isticala jedinstvene dizajnerske elemente Taycana.

Svečano otkrivanje automobila propraćeno je intenzivnim laserskim šouom i prilagođenim animiranim sadržajima na LED ekranima. Uz impresivne zvučne efekte, stvoreno je nezaboravno iskustvo koje je potpuno osvojilo goste.

Nakon svečane ceremonije, usledio je koktel, a gosti su bili pozvani da izbliza pogledaju novi, popuno električni Porsche Taycan.

VIZUELNI IDENTITET KOJI SIMBOLIZUJE ENERGIJU I KRETANJE

AKTIVNIJI

PORSCHE PANAMERA: „CHOOSE BOLDLY“ 

PORSCHE SCG

MPC ECHO KONFERENCIJA – ODJEK INOVATIVNOG BIZNISA 

MPC PROPERTIES