Play Close
m2c | ONE NIGHT IN RIO

ONE NIGHT IN RIO

JAFFA CAKES

Jaffa cakes i Olimpijski Komitet Srbije priredili su ispraćaj srpskog Olimpijskog tima na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira, a organizaciju događaja poverili agenciji M2Communications.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

FMCG

Kreativni tim agencije osmislio je ambijent koji je dočarao neke od najpoznatijih atrakcija Rija. Zvanice su imale priliku prošetaju čuvenim mozaikom Kopakabane, uživaju u neobičnim delima uličnih umetnika Rija, koktelima iz tropskog bara, ili se pak upute u obilazak amazonske prašume i obojenih favela.

Duh Brazila se mogao doživeti svim čulima. Događaj je počeo uz brazilski džez u izvedbi Sanje Marković i Brazilian Jazz Collective-a, a zatim je hor VivaVox, podigao atmosferu i najavio ceremonijalni deo. U duhu Igara, predstavnici Jafe i srpski sportisti upalili su Olimpijski plamen i time simbolično poželeli srećan put i uspešno takmičenje u Riju.

Žurka se nastavila spektakularnim karnevalskim performansom. Uz zvuke sambe i batukada baterije nastupale su brazilske plesačice praćene kepuerom. Brazilski ritmovi i muzka St. Luis benda držali su zvanice na nogama do kasno u noć. Ispraćaju srpskih sportista na najvažnije takmičenje na planeti prisustvovao je veliki broj zvanica iz poslovnog i javnog života, predstavnici ambasada, kao i poznate ličnosti.

Događaj „Sa Jaffom u Rio“, osvojio je bronzano prizanje UEPS-a 2016. u kategoriji „Priznanje za event projekat – korporativni događaj“.

„Sa Jaffom u Rio“ – događaj u čast srpskih olimpijaca

Jaffa Crvenka

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA