Play Close
m2c | SAM GALA 2016

SAM GALA 2016

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Na tradicionalnom gala događaju „Srpske asocijacije menažera“ povodom dodele „SAM godišnjih nagrada 2016“, a u organizaciji agencije M2Communications, obeležena su dva jubileja, desetogodišnjica SAM-a i petogodišnjica SAM-ovih nagrada.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

M2Communications, partner Srpske asocijacije mendažera, osmislia je koncept i realizovala gala događaj u čast jubileja.

Gala veče je započelo spektakularnom izvedbom na „laserskoj harfi“. Muzika, koregorafija, vizuelni i scenski efekti, posebno su kreirani za ovaj događaj. Ovakav performans, prvi put je izvedeni na jednom korporativnom događaju u Srbiji.

Prikazan je i film o deset godina postojanja SAM, koji je za ovaj događaj snimljen u produkciji agencije M2Communication. Nakon projekcije filma, predsednici Srpske asocijacije menadžera obratili su se prisutnima. Voditeljski par Ivana Zarić i Jovan Memedović učinili su veče dodatno zanimljivim.

Srpska asocijacija menadžera je i ove godine dodelila nagrade sa ciljem afirmisanja onih koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima.

SAM Gala je tokom pet godina postao jedan od najznačajnijih biznis događaja u zemlji i primer primene svetskih standarda u „event“ produkciji.

Srpska asocijacija menadžera

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA