Play Close
m2c | SAM GALA 2018

SAM GALA 2018

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Glamurozno veče u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, posvećeno odavanju priznanja za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime – SAM Gala 2018, održano je tradicionalno u decembru, sedmu godinu za redom.

Usluge:

Design & Art Direction

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

„SAM Godišnje nagrade“ dodeljene su u 12 kategorija, i to pojedincima i kompanijama koje predstavljaju primer na poljima liderstva, društvene odgovornosti i poslovne izvrsnosti. Među ovih 12 kategorija našle su se i specijalne kategorije žirija kao što su: Lični herojski čin, Iskorak godine, Inicijativa od nacionalnog značaja i druge.

Za sedmo izdanje SAM Gala događaj priredili smo višesatni vizuelni spektakl.

Gala je otvorena impresivnim scensko-letačkim performansom baletskog dua, Bojane Žegarac i Igora Pastora, inače prvaka Narodnog pozorišta, čije su izvođenje pratili dobro usklađeni specijalni i svetlosni efekti, laser show, kao i muzika i naracija rađeni ekskluzivno za ovo gala veče. Osećaju ekskluzivnosti koja se može osetiti na velikim svetskim gala događajima, poput „Oskara“, doprinela je i specijalno izrađena scena, koja je ove godine predstavljala idealni spoj svedene elegancije i visokokvalitetne produkcije.

SAM GALA 2018

Srpska asocijacija menadžera

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA