Play Close

SAM GALA 2019

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Pristup ovogodišnjem SAM Gala događaju je bio u skladu sa ključnim vrednostima Srpska asocijacije menadžera – svestranom pogledu na poslovanje, dugoročnoj održivosti eko-sistema i drugim važnim univerzalnim pitanjima.

Usluge:

Event Design & Production

Video Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Za dodelu nagrada kojoj prisustvuje preko četristo zvanica, među kojima su najeminentniji predstavnici iz sveta biznisa, menadžmenta i fondacija, odgovorili smo scenografskim, tehničkim i programskim izazovima, a posebna pažnja je bila na razradi koncepta, jer je osma SAM Gala prvi put imala temu – MENADŽER 4.0.

Glavna scena je koncipirana kao prostor sa video wall-om od sedam led ekrana, koji je osmišljen da kreira trodimenzionalnu celinu. Program je bio podeljen na četiri celine, predstavljene kroz vrednosti: pouzdanost, prijateljstvo, promena i odgovornost. Svaku celinu je pratila promena ambijenta, smenom boja i efekata, a sam čin dodele nagrade za menadžera godine bio je praćen spojem sva četiri kolorita, simboličkom sintezom svih vrednosti u jedno.

Ove godine, kategorija „mladi menadžer“ predstavljena je kroz kratke i vesele animirane filmove. Filmovima je predstavljen put ka uspehu nominovanih, kroz viziju budućnosti njihovog biznisa. Kako bi se pojačala involviranost publike, uvedeno je i glasanje uživo, putem SliDo aplikacije, u neformalnim kategorijama za Gala damu i Gala džentlmena večeri.

Trosatni program su vodili glumci Srđan Timarov i Jelena Gavrilović, koja je izvela obradu poznate Sinatrine pesme ,,My Way’’, čiji je tekst prilagođen temi događaja. Ukupnu atmosferu upotpunili su nastupi atraktivnog elektro-gudačkog sastava Alektik.

Događaj je osvežen spojem futurizma i elegancije koji je dosledno uvezao tematske ciljeve i vrednosti događaja sa scenskim audio-vizuelnim doživljajem.

Na SAM Gali 2019 je po prvi put predstavljena tema događaja: MENADŽER 4.0.

Srpska asocijacija menadžera

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA