Play Close

SAMIT100 BIZNIS LIDERA JUGOISTOČNE EVROPE

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Samit100 jedan je od najvećih regionalnih poslovnih događaja i inicijativa koja na jednom mestu okuplja više od sto eminentnih poslovnih lidera regiona i EU, kao i brojne istaknute političke ličnosti i predstavnike regionalnih medija.

Usluge:

Creative & Communications

Event Design & Production

Video Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Kreativni koncept i kompleksna organizacija dvodnevne konferencije u hotelu Hyatt povereni su našoj agenciji kao dugogodišnjem partneru Srpske asocijacije menadžera. Ambijent Kristalne dvorane u potpunosti je transformisan postavkom impozantne konferencijske bine – dužine preko 26 metara i video „wall“-a u obliku mozaika, pažljivo osmišljenim animacijama i 3D efektima, dok je za potrebe „Hard Talk“ panela druga bina pozicionirana centralno u prostoru.

Učesnici samita imali su priliku da u pauzama posete virtuelnu izložbu renoviranog Narodnog muzeja koristeći jedinstvenu platformu pod nazivom VR All Art.

Pored konferencijskog dela, M2C tim je bio zadužen i za osmišljavanje koncepta „Unexpected Gala Dinner at Secret Location“, sa idejom da se svim učesnicima Samita pruži nesvakidašnje iskustvo na lokaciji koja je čuvana u tajnosti. Prostor Akacia Open Concept, ušuškan u zelenilu nadomak Beograda, poslužio je kao idealno mesto da se učesnici na par sati odvedu u svet izvan mašte i vremena. Gala veče praćeno atraktivnim muzičkim nastupima, performansima sa vatrom i LED Buugeng-om, maštovitim „storytelling“ putokazima, laboratorijskom stanicom za koktele i brojnim vizuelnim efektima, donelo je elemente iznenađenja i čudesnu atomosferu u magičnoj staklenoj palati.

Novi dogovor za novo doba.

Samit100 biznis lidera Jugoistočne Evrope

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA