Play Close

WESTERN BALKANS DIGITAL SUMMIT 2019

VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Najveći regionalni digitalni samit Western Balkan Digistal samit (WBDS) održan je 4. i 5. aprila 2019. godine u Palati Srbija.

Usluge:

Content Creation & Digital

Creative & Communications

Event Design & Production

Experiential Marketing

Video Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Zadatak je bio predstaviti budućnost SADA i kreirati jedinstveno „tech“ iskustvo za 4000 zvanica i 200 panelista. Poseban izazov bio je potpuno zamračivanje glavne sale Srbija, koje je izvedeno sa spoljne strane kupole. Postavka u glavnoj sali je uključivala specijalnu konstrukciju za kačenje velikih površina LED ekrana, specijalno modifikovani trasing sistem za kompletnu rasvetu, kao i 3D scenografiju inspirisanu geometrijskim oblicima, na čijoj su površini projektovane apstraktne animacije, kreirane isključivo za ovu priliku.

U salonu Crna Gora kreiran je prvi „immersive room“ u regionu koji je učesnicima omogućio putovanje kroz digitalni svet nauke i vizije budućnosti.

Jedan od najpropraćenijih i najzanimljivijih panelista na ovogodišnjem WBDS-u definitivno je bila Sofija, napoznatiji humanoidni robot. Robot Titan, zvezda neformalnog dela samita, je u pauzama konferencije imao interaktivan performans i fotografisanje sa publikom koje je prošlo veoma zapaženo i propraćeno na svim društvenim mrežama.

Takođe, značajan segment u organizaciji ovog događaja bilo je i dizajniranje informacionih platformi – dva sajta i aplikacija. Njihova uloga je bila informisanje učesnika o samom događaju, programu, govornicima, kao i registracija učesnika. Sajtovi i aplikacija su uredno ažurirani novim informacijama (agendama, fotografijama, obaveštenjima…) za posetioce.

Za sam kraj konferencije organizovana je WBDS žurka u BitefArtCafe-u za 300 zvanica, gde su gosti mogli da uživaju uz obrade popularnih stranih hitova benda Perpetuum Mobile, kao i DJ-a Dada Selectah.

Srebrno priznanje na BEA World festivalu 2019. u Milanu, u kategoriji Macro B2B i bronzana nagrade na festivalu Eventiada IPRA u Moskvi.

Western Balkans Digital Summit

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA