Play Close

Miro Antić izabran među globalno 100 najuticajnijih u event industriji

19.09.2019

 

Miro Antić, koosnivač i CXO marketinške agencije M2Communications izabran za jednog od 100 najuticajnijih ljudi na svetu u event industriji, po izboru Eventex-a.

 

Hvala svima koji su mi ukazali poverenje i svojim glasom pomogli da se nađem u 100 najboljih na svetu, kada je u pitanju event industrija. Na M2C timu i meni je sada da postavimo nove kreativne ciljeve, koji će doneti inovativna rešenja na polju organizaciji događaja i ujedno biti inspiracija drugima. – izjavio je Miro Antić.

 

Glasanje je bilo javno, putem interneta, a za mesto među 100 najboljih borilo se 476 kandidata, profesionalaca u kreativnoj industriji, iz celog sveta.

 

Miro Antić poseduje bogato internacionalno iskustvo u oblastima marketinga i poslovnog razvoja. Od 2008. godine osnovao je tri kompanije iz oblasti biznis konsaltinga i marketing komunikacija. Stručnjak je u oblasti live komunikacija i prezentaciji premijum brendova, kao i njihovom pozicioniranju u okviru visoko kompetitivnih sredina i globalnog tržišta.

 

M2Communications je jedna od vodećih kreativnih event i experiential marketing agencija u regionu.

 

Eventex već 10 godina bira najbolje u event industriji i simbol je kvaliteta i inovacija.

 

Eventex Top 100

Official Press Release

Miro Antić nominovan u globalnom izboru za najuticajnije u event industriji

Miro Antić, M2Communications među 476 nominovanih iz celog sveta u izboru Eventex-a za najuticajnije u event industriji.

Button arrow
Read More

Tri projekta agencije M2Communications u finalu Crossover festivala 2019!

M2Communications je agencija sa najvećim brojem radova u finalu internacionalnog festivala iz oblasti event marketinga.

Button arrow
Read More

Porto Montenegro Underwater Exhibition: nova dimenzija umetnosti i jedinstvena podvodna avantura

Crnogorski umetnik Luka Radojević i Porto Montenegro u saradnji sa našom agencijom organizovali su jedinstvenu podvodnu izložbu u blizini ostrva Gospa od milosti.

Button arrow
Read More