Play Close

M2COMMUNICATIONS AGENCIJA GODINE 2020. NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU CONVENTA CROSSOVER

26.01.2021.
m2c | M2COMMUNICATIONS AGENCIJA GODINE 2020. NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU CONVENTA CROSSOVER

Uprkos krizi koja je u svet organizacije događaja unela veliku neizvesnost i promene, regionalna industrija kongresa se uspešno prilagođava. Kao dokaz služe projekti koji su izabrani za finaliste nagrade Conventa Best Event Award. Od 32 projekta u užem izboru, uvaženi međunarodni žiri je uvrstio 21 projekat u finale. Vrednovanje prijavljenih radova odvija se u tri faze prema modelu 80:20, gde 80% glasova dolazi od stručnog žirija, a 20% glasova od publike na Conventa Crossover-u.

 

Dva dana osmog izdanja festivala Conventa Crossover, koji se tradicionalno organizuje u Ljubljani, ove godine je održan u online formatu. Dodeljene su nagrade u kategorijama B2B, B2C, Crossover, Digital Event, Grand Prix, Agencija Godine i The Best in Creativity Award.

 

Agencija M2Communications, sa tri projekta u finalu, četiri nagrade i najvišim ukupnim skorom od strane žirija, proglašena je Agencijom godine nove Evrope.

 

Za projekat konferencije The Fourth China – CEEC Conference on Innovation Cooperation realizovane za Vladu Republike Srbije i Kabinet Ministra za Inovacije, agencija je osvojila prvu nagradu u kategoriji Crossover.

 

Projekat Underwater Art za Porto Montenegro osvojio je specijalnu nagradu The Best in Creativity i treću nagradu u kategoriji B2C.

 

Povodom velikog uspeha na festivalu Conventa Crossover obratila se generalna direktorka agencije Milena Banović

 

„Velika je čast primiti priznanje i biti prepoznat od strane stručnjaka iz industrije. U situaciji kada je event industrija teško pogođena, ovaj uspeh pokazuje da istrajnost, prilagodljivost i vera u bolju budućnost donose rezultate. Verujemo da zemlje regiona u mnogo čemu mogu stati rame uz rame sa svetom, a pogotovo kada je kreativnost u pitanju. Nadamo se da smo rezultatom na Conventa Crossover festivalu insiprisali one koji žele da razvijaju svoj kreativni potencijal i grade profesionalni put u našoj industriji. Ovakav uspeh predstavlja dodatnu motivaciju za nas jer uvek gledamo u budućnost i stremimo ka internacionalnom uspehu. Najveće hvala našim partnerima, klijentima, saradnicima, a posebno sjajnom timu koji je prebrodio sve izazove i doneo veliki optimizam na početku nove godine“.

 

M2Communications je kreativna, advertajzing i experience design agencija koja posluje u okviru M2C sistema koji još čine produkcijska kuća NEO – New Entertainment Office i digital experience agencija Digital X.  M2Communications je najnagrađivanija agencija na polju live komunikacija i event produkcije u regionu.

WINNERS OF CONVENTA BEST EVENT AWARD 2020

Trgovina ljudima nije paralelna stvarnost već surova realnost

„PARALELNA STVARNOST − SUROVA REALNOST“ je društveno-angažovana kampanja nevladine organizacije ASTRA koja nas navodi da preispitamo način na koji percipiramo pojave koje se nalaze oko nas, a koje kriju teško prihvatljivu istinu.

Button arrow
Pročitaj Više

Novi komunikacijiski projekat za agenciju M2C – kreiranje kampanje za nevladinu organizaciju Astra

U ovim, složićemo se čudnim vremenima kada tim radi na daljinu i kada se „brejnstorminzi“ dešavaju preko online platformi, odlučili smo se da da damo svoj kreativni odgovor na izuzetno važnu temu, koja nije toliko prisutna u medijima, ali tiče se svih nas.

Button arrow
Pročitaj Više

Nova divizija M2C agencije – Digital X: Nova generacija digitalnog iskustva

U Digital X-a razvijamo usluge kreiranja hibridnih/virtuelnih događaja, interaktivnih videa, mapiranje consumer journey-a i dizajniranje platformi zasnovanih na prediktivnim modelima.

Button arrow
Pročitaj Više