Play Close

Novo poglavlje: M2C Montenegro

10.05.2021

 

U proteklih nekoliko godina realizovano je mnogo uspešnih projekata u Crnoj Gori koji su pomeriligranice.M2Communications godinama pomaže brendovima da se istaknu i ostave svoj pečat, a sada je pravi trenutak da zvanično M2C otpočne sa radom kao agencija u Crnoj Gori.

 

M2C Montenegro kao full service kreativna i produkcijska agencija nudi:

• Kreativne komunikacije

• Experience design

• Oglašavanje na svim kanalima komunikacije

• Brend strategija

• Event produkcija

• Video produkcija

• Kreiranje sadržaja i digitalni marketing

• DMC

 

Radujemo se novom početku u Crnoj Gori i verujemo da ćemo uspostavljanjem office-a dodatno ojačati našu poziciju i pokrenuti zanimljive stvari na polju marketinga i experience design-a.” izjavio je Miro Antić, CXO M2Communications. 

 

 

Damir Moškov, CEO M2C Montenegro rekao je o trenutnoj situaciji: “Sve ukazuje da će se tržište ove godine konačno oporaviti i da je sada pravi trenutak za kompanije da se vrate normalnom toku poslovanja, ali isto tako počnu da razmišljaju u pravcu stvaranja potpuno novih iskustava za svoje potrošače, saradnike i ciljanu javnost. M2C Montenegro će biti na raspolaganju svima koji žele da ostave pečat u svom poslovanju i postave nove standarde „experience-a“. 

 

 

CAFFE MONTENEGRO INTERVJU

Projekat „Paralelna stvarnost – surova realnost“ dobitnik nagrade na Disrupt nagradnom konkursu

Pobednik u kategoriji Agencije i mediji – Komunikacija.

Button arrow
Read More

M2COMMUNICATIONS AGENCIJA GODINE 2020. NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU CONVENTA CROSSOVER

Uprkos krizi koja je u svet organizacije događaja unela veliku neizvesnost i promene, regionalna industrija kongresa se uspešno prilagođava.

Button arrow
Read More

Trgovina ljudima nije paralelna stvarnost već surova realnost

„PARALELNA STVARNOST − SUROVA REALNOST“ je društveno-angažovana kampanja nevladine organizacije ASTRA koja nas navodi da preispitamo način na koji percipiramo pojave koje se nalaze oko nas, a koje kriju teško prihvatljivu istinu.

Button arrow
Read More