Play Close

Projekat „Paralelna stvarnost – surova realnost“ dobitnik nagrade na Disrupt nagradnom konkursu

15.04.2021

Disrupt Awards 2020 okupio je preko 60 izvanrednih radova iz različitih oblasti koji su se posebno istakli u prethodnoj godini. Projekat „Paralelna stvarnost – surova realnost“ koji je agencija M2Communications kreirala i realizovala za klijenta NVO Astra kroz integrisanu kampanju, osvojio je nagradu u kategoriji Agencije i mediji – Komunikacija.

 

Veliki je izazov skrenuti pažnju javnosti na ovakav vid društvenog problema i podsetiti ljude da „ne skreću pogled“, ali ovaj uspeh pokazuje da je većina svesna surove realnosti koja nas okružuje.

M2COMMUNICATIONS AGENCIJA GODINE 2020. NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU CONVENTA CROSSOVER

Uprkos krizi koja je u svet organizacije događaja unela veliku neizvesnost i promene, regionalna industrija kongresa se uspešno prilagođava.

Button arrow
Read More

Trgovina ljudima nije paralelna stvarnost već surova realnost

„PARALELNA STVARNOST − SUROVA REALNOST“ je društveno-angažovana kampanja nevladine organizacije ASTRA koja nas navodi da preispitamo način na koji percipiramo pojave koje se nalaze oko nas, a koje kriju teško prihvatljivu istinu.

Button arrow
Read More

Novi komunikacijiski projekat za agenciju M2C – kreiranje kampanje za nevladinu organizaciju Astra

U ovim, složićemo se čudnim vremenima kada tim radi na daljinu i kada se „brejnstorminzi“ dešavaju preko online platformi, odlučili smo se da da damo svoj kreativni odgovor na izuzetno važnu temu, koja nije toliko prisutna u medijima, ali tiče se svih nas.

Button arrow
Read More