Play Close

Filters Filters

Usluge
Industrije
Za naše projekte, inspiraciju pronalazimo u ljudima, umetnosti i doživljajima. Strateški prilazimo izazovima i nspirišemo kreativce da stvaraju originalne koncepte i realizuju neponovljiva iskustva koji će napraviti promenu već danas.

BMW SERIES 5 MEDIA LAUNCH

BMW

Na regionalnoj promociji nove BMW serije 5 i njene električne verzije i5, kojoj su prisustvovali i čelnici BMW GROUP AG iz Minhena, novinari i kupci BMW vozila iz celog sveta uživali su u vožnji kroz živopisne predele Nacionalnog parka Fruška Gora.

BMW SERIJE 5 TVC

BMW SRBIJA

Ikonični BMW serije 5 dobio je upečatljiv televizijski spot kojim su promovisani i istaknuti tradicija, moćne performanse i elegancija čuvenog automobila nemačkog proizvođača.

„PREDVODNIK NOVE GENERACIJE“ BMW M135i REKLAMNI SPOT

BMW SRBIJA

Reklamni spot za novi BMW M135i xDrive, osmišljen je kao kombinacija dinamičnih kadrova detalja i totala automobila. Upečatljiva sportska silueta BMW M135i polako se otkriva pod spletom upečatljivih svetlosnih efekata. Kroz „copy“ predstavljene su karakteristike modela M135i koje ga identifikuju sa novom generacijom vozača BMW-a.

CATCH M IF YOU CAN – BEST OF BMW

BMW - DELTA MOTORS

U okviru svetske serije događaja „The Best Of BMW“ koja istaknute klijente, partnere i poštovaoce upoznaje sa modelima bavarskog brenda, organizovali smo sportski skup zvučnog naslova „CATCH M IF YOU CAN“.

THE 8 X-PERIENCE

BMW – DELTA MOTORS

Automobil na čiji su povratak mnogi čekali 20 godina, pojam sportskog luksuza, nova BMW Serija 8, predstavljena je na ekskluzivnoj prezentaciji najpoznatije automobilske porodice iz Bavarske. U cilju kreiranja potpunog brend iskustva pretvorili smo ambijent Golf Kluba Beograd u jedinstveni BMW paviljon, kombinujući premijum brending sa svetlosnim instalacijama i luksuznim detaljima.

BMW X3 PRODUCT LAUNCH TRAINING SRBIJA

BMW GROUP AG

Internacionalni trening za novi model BMW X3 održan je u Beogradu u periodu od 6. do 10. februara 2018.

EXPEDICIJA NA MARS

BMW - DELTA MOTORS

„Expedicija na Mars“ je konceptualni projekat realizovan za kompaniju Delta Motors povodom lansiranja novog modela BMW X3. Ekspedicija je okupila preko 600 članova u cilju istraživanja Crvene planete i predstavljanja novog BMW modela.

BMW & MINI HOSTESE SAJAM AUTOMOBILA 2017

BMW & MINI - DELTA MOTORS

Na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu tim hostesa agencije M2Communications angažovan je za deset brendova.

EMBRACE THE UNKNOWN BMW GENERATION X EXPERIENCE

BMW - DELTA MOTORS

„Off-road experience“ posvećen BMW X modelima, pod sloganom „Embrace the Unknown“ organizovan je od strane Delta Motorsa i kompanije BMW AG, a uz podršku agencije M2Communications.

„BEAUTY MEETS LUXURY“ BMW SERIJA 7

BMW - DELTA MOTORS

Povodom premijere nove BMW serije 7, agencija M2Communications je angažovana za produkciju foto editorijala najekskluzivnijeg BMW-ovog modela.

BMW X1 – OKTOBERFEST

BMW - DELTA MOTORS

„DRIVING LUXURY“ – PLT BMW SERIJE 7

BMW GROUP AG

BMW HOSTESE – SAJAM AUTOMOBILIA

BMW - DELTA MOTORS

ZONA X – PREMIJERA BMW X6

BMW - DELTA MOTORS

BE ACTIVE – LANSIRANJE BMW SERIJE 2 AKTIV TURER

BMW - DELTA MOTORS

BMW X3

BMW - DELTA MOTORS