Play Close

CATCH M IF YOU CAN – BEST OF BMW

BMW - DELTA MOTORS

U okviru svetske serije događaja „The Best Of BMW“ koja istaknute klijente, partnere i poštovaoce upoznaje sa modelima bavarskog brenda, organizovali smo sportski skup zvučnog naslova „CATCH M IF YOU CAN“.

Usluge:

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Automotive Industry

Ljubitelji automobilizma su imali priliku da se oprobaju u uzbudljivoj test vožnji, kao i da dobiju važne informacije koje su od značaja za brend. Najveći fokus je bio na novoj generaciji M sportskih automobila, za ovu priliku doveženih iz Nemačke.

Kako bi kompletan događaj bio što atraktivniji i za vozače i za posmatrače, bilo je potrebno preurediti NAVAK test stazu u Subotištu.

Za dnevne aktivnosti, pored brendiranja ulazne zone i postavke zastava duž jednog dela staze, izradili smo i instalirali M booth u kome su bili izloženi BMW M asesoari i gde su učesnici mogli da dobiju sve informacije vezane za modele.

Poseban izazov je bio prilagođavanje staze za noćne aktivnosti, koje je po prvi put sprovedeno u NAVAK centru. Na prilazu su postavljene svetlosne instalacije u bojama brenda, programirane da kreiraju efekat svoda ispod koga prolaze automobili. U neposrednoj blizini staze postavljen je LED bar i retro M kabina izložbenog tipa.

Tokom četiri dana, preko dvesta učesnika je imalo priliku da se uz prisustvo instruktora oproba u izazovnoj vožnji trkačkoj stazi i „off-road“ terenima i tako uporedi sve segmente koje nude različiti standardni, X i M BMW modeli. Ceo događaj je ispraćen atraktivnim videom snimkom u kome smo prvi put koristili „racing drone“ snimke za najatraktivnije kadrove test vožnji.

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA