X
SRB

HUBLOT EVENT PORTO MONTENEGRO


HUBLOT

HUBLOT EVENT
PORTO MONTENEGRO


HUBLOT

Spektakularnim događajem na bazenu Porto Montenegro Yacht Club-a, ozvaničeno je strateško prartnerstvo kompanija Hublot i Adriatic Marinas Porto Montenegro. Ovom prilikom, Ricardo Guadalupe, generalni direktor Hublot-a i David Margason, generalni direktor Porto Montenegra, ozvaničili su partnerstvo.

U brojna iznenađenja večeri, svakako spada i pokretanje laser šou-a, kao najava za dolazak drona koji je nosio novi model Hublot časovnika. Tom prilikom, predstavljen je model „Classic Fusion Chronograph Special Edition "Porto Montenegro".

Na događaju koji simbolično predstavlja početak sinergije švajcarskog luksuznog brenda i superjaht marine Porto Montenegro, prisustvovalo je oko 120 odabranih gostiju koji su imali prilike da uživaju u dinamičnom koreografskom spektaklu Milana Gromilića. Parkour perfomeri, koketirajući između umetnosti i ekstremnog sporta, započeli su scensko-vizuelni performans kome se pridružila grupa baletskih igrača.

Kraj performansa obeležilo je postavljanje novog Hublot modela na površinu bazena, čime je kreirana simbolična veza između časovnika, jahtinga i marine Porto Montenegro.

Official Timekeeper of Porto Montenegro

Hublot

POGLEDAJTE OSTALE PROJEKTE