Play Close

A1 KINOTEKA “SABIRNI CENTAR”  

A1 SRBIJA

Projekat A1 Kinoteka, u saradnji sa Jugoslovenskom kinotekom, predstavio je digitalno restaurirani filmski klasik Gorana Markovića – „Sabirni centar“ iz 1989. godine. Publika je uživala u filmu na jedinstven način, u ambijentu specijalno kreiranom da „oživi“ njegove filmske scene i pejzaže.

Za kreativni koncept i produkciju spektakularne scenografije i celokupnog događaja, koji je održan u domu kulture Silosi Beograd, bio je zadužen M2C tim. Publika je imala prilike da iskusi potpuno novo filmsko iskustvo. Celokupni prostor bio je transformisan u arheološko nalazište sa antičkim elementima poput kamene kripte i stubova, okruženo „pustinjskim dinama“.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Telecomunication

Posetioci su krenuli na „customer journey“ zamišljen kao avantura sa primesama fantastike, u skladu sa osnovnom idejom filma da postoji – i da je otkriven – prolaz između ovog i „onostranog“ sveta. U enterijeru Silosa bila je postavljena i atraktivna instalacija sa performerima, koji su kroz pokret i svetlost prenosili mističnu atmosferu drugog sveta.

Publici su se obratili režiser kultnog filma Goran Marković, jedan od glavnih protagonista Bogdan Diklić, kao i predstavnici A1 i Jugoslovenske kinoteke. Nakon projekcije filma „Sabirni centar“, posetioci su uživali u muzičkoj svirci i koktel zabavi.

Usluge:

Event Design & Production

Industrije:

Telecomunication

OTKRIVEN NOVI ELEKTRIČNI PORSCHE TAYCAN

PORSCHE SCG

AKTIVNIJI: VIZUELNI IDENTITET KOJI SIMBOLIZUJE ENERGIJU I KRETANJE

AKTIVNIJI

PORSCHE PANAMERA: „CHOOSE BOLDLY“ 

PORSCHE SCG