Play Close

ČETVRTA KINA – CIEZ MINISTARSKA KONFERENCIJA O SARADNJI U INOVACIJAMA

VLADA REPUBLIKE SRBIJE - KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE

U hali 4 beogradskog sajma, 8. i 9. oktobra 2019. godine, za Vladu Republike Srbije, organizovali smo Četvrtu ministarsku konferenciju Kine i 17 zemalja centralne i istočne Evrope (CIEZ) o saradnji u oblasti inovacija. Naš zadatak je obuhvatao organizaciju događaja, od osmišljavanja koncepta, preko utvrđivanja agende, kreiranja video i animiranog sadržaja do implementacije idejnih rešenja i dizajniranja informacionih platformi.

Usluge:

Design & Art Direction

Digital & Content Creation

Experience Design & Event Production

Video & Photo Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Dizajn tim agencije kreirao je vizuelni identitet konferencije i logo koji je simbolički predstavljao povezanost Kine i 17 zemalja Centralnoistočne Evrope uz motive koji simbolizuju inicijativu „pojas i put”.

Centralni segment postavke predstavljala je impresivna scena koju je činila bina dužine 30m, segmentni video wall sačinjen od 140 m2 LED ekrana, 8 lasera i 18 laser barova dok je sistem od preko 250 rasvetnih tela kreirao impozantne svetlosne i vizuelne efekte.

Svečano otvaranje započelo je uz „motion graphic intro“, koji je uz upečatljivi „voice over“ predstavio vezu između tradicije i inovacija, kao i povezivanje Kine, Srbije i ostalih zemalja učesnica. Iznenađenje za sve učesnike bio je nastup svetske zvezde Simona Pieroa – superstar iluzioniste, pionira digitalne magije.

Izložbom “Stargazers, People Who Reinvented the World”, posvećenom najvećim srpskim naučnicima Nikoli Tesli, Mihajlu Pupinu i Milutinu Milankoviću, predstavili smo Srbiju kao zemlju domaćina.

U digitalnom tunelu sačinjenom od 72 m2 LED ekrana uz digitalni sadržaj praćen moćnim „voice over“-om, vodili smo posetioce kroz priču o tehnološkim dostignućima i velikanima srpske nauke.

Učesnicima su sve informacije bile dostupne i na digitalnim platformama – sajtu i aplikaciji, koje su redovno ažurirane novim sadržajima u vezi sa događajem.

Realizacija ovog događaja podrazumevala je visok nivo produkcije, logistike i kreative kako bi svi prisutni (od ministara zemalja učesnica, predstavnika naše Vlade do predstavnika privrednog sektora, univerziteta, start up kompanija i investicionih fondova) razmenili ideje o 4. industrijskoj revoluciji, povezali se i krenuli putem saradnje i inovacija.

Ovakvi događaji su prilika, ne samo da se razvijaju ekonomske veze među raznorodnim privrednim subjektima tokom konferencijie, već i da se razumeju ključni postulati iz kineske globalne poslovne filozofije, koji apostrofiraju mirnu saradnju i uzajamnu korist.

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA