Play Close

SAM GALA 2017

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Usluge:

Creative & Communications

Event Design & Production

Video Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

SAM Gala predstavlja jedan od najistaknutijih i najsvečanijih poslovnih događaja i nagradnih ceremonija koje organizuje Srpska asocijacija menadžera. Svake godine u decembru, tradicionalno, dodeljuju se važna priznanja menadžerima, kompanijama, obrazovnim institucijama, regionalnim projektima i ekonomskim novinarima za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime. Jedan od glavnih ciljeva organizovanja nagradne ceremonije SAM Gala, ogleda se u stvaranju aspiracije i inspiracije kod publike a sa idejom da se podstaknu uspešni poslovni lideri sutrašnjice.

SAM Gala 2017 ugostila je više od 450 najeminentnih zvanica, među kojima su bili i najviši zvaničnici Vlade Srbije, članovi udruženja i biznis društva, kao i impozantan broj predstavnika medija. Jedinstvena i glamurozna postavka sa površinom od 2000 metara kvadratnih, smeštena u najvećem regionalnom kongresnom centru – BelExpo-u, još jednom je izdvojila i pozicionirala nagradnu ceremoniju Srpske asocijacije menadžera kao poslovni događaj sezone, ne samo u regionu, već i u Evropi.

SAM Gala 2017 zvanično je otvorena spektakularnom „stand up“ tačkom iz bekstejdža, a zabavni program nastavljen je uz hipnotišuće zvuke jedne od najpoznatijih svetskih opera, delom „Fantom iz opere“, za čije su se maestralno izvođenje pobrinule domaće glumačke zvezde.

Nesvakidašnja interakcija i usklađenost izvođača sa više od 120 svetlosnih „Edison“ instalacija u prostoru, uz LED ekrane impozantnih dimenzija 8 x 4.5m i efekte suvog leda, doprineli su da gosti uživaju u nezaboravnom programu, a SAM Gala 2017 stala je rame uz rame sa događajima svetskog renomea, poput dodele Oskara i čuvene Met Gala žurke.

The event is set to be a glamorous experience leaving its guests with an extraordinary and unforgettable memories.

Srpska asocijacija menadžera

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA