Play Close

SAM GALA 2021

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Dvostruki jubilej Srpske asocijacije menadžera svečano je obeležen u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt. Gala veče povodom petnaest godina postojanja SAM-a, kao i deset godina svečanog obeležavanja najeminentnijeg poslovnog događaja, i ove godine okupilo je ljude iz sveta biznisa na jednom mestu.

Usluge:

Event Design & Production

Video Production

Industrije:

Government, Business Associations and NGO

Naš tim se pobrinuo za kreativni koncept i produkciju događaja, kao i za scenario i produkciju filma posvećenog jubileju petnaest godina SAM-a. Ovogodišnje Gala veče i svečana dodela godišnjih SAM nagrada ugostila je preko 250 uglednih zvanica. Početak događaja obeležio je scenski perofrmas inspirisan osnovnim vrednostima SAM-a, a to su poverenje, prijateljstvo, promena, odgovornost i davanje. Dizajn scene zasnovan je na „catwalk“ konceptu. Pet glavnih SAM nagrada raspoređeno je na postamentima duž catwalk-a čime je kreirana postavka koja je doprinela dinamičnijem mizansenu tokom programa. Voditeljski par gala večeri, Dragana Kosjerina i Vladimir Jelić izneli su program na visokom novu i pobrinuli se za dobru atmosferu.

Film posvećen jubileju sumira ključne rezultate i najznačajnije uspehe SAM-a u proteklih 15 godina. Poseban segment filma čine emotivne refleksije šest istaknutih članova SAM-a, koji su iz lične perspektive predstavili značaj i budućnost SAM-a i na koji način ih ljudi koji čine okosnicu asocijacije inspirišu, a aktivnosti i energija motivišu.

Specijalno priznanje za realizaciju i pozicioniranje SAM Gale kao vrhunskog poslovnog događaja, pripalo je koosnivaču i direktoru naše agencije, Miru Antiću.

M2Communications

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA