Play Close

SILVER PARTY

TERMOVENT

U beogradskom restoranu Promenada obeleženo je 25 godina postojanja kompanije Termovent, koja se bavi proizvodnjom HVAC opreme.

Usluge:

Event Design & Production

Video Production

Industrije:

Mechanical Industry

Zadatak kreativnog tima agencije bio je osmišljavanje koncepta i programa, a produkcijski tim je sproveo koncept u potpunosti. Inspirisani srebrnim jubilejom, monumentalnošću i sigurnošću proizvoda i procesnih sistema kompanije Termovent, opredelili smo se za koncept „Silver party“.

Rad smo započeli od kompletnog preuređenja enterijera restorana Promenada, vodeći se estetikom minimalizma, pravim i čistim formama i oslanjajući se na boje brušenog aluminijuma i srebrne legure. Osim namenski preuređenog enterijera, specijalnu atmosferu kreirali smo i režiranom rasvetom i igrom svetlosti. Na samom ulazu goste su dočekivale naše hostese u posebno dizajniranim uniformama u futurističkom stilu. Takođe, na ulazu centralno je postavljen i Termovent totem sa posebnim osvetljenjem.

Centralni deo postavke bila je bina dimenzije (3mx4m), čiji je prednji deo bio presvučen srebrnom rebrastom folijom. Zid pored obložili smo specijalnom reflektujućom folijom, na kojoj su kroz tipografske 3D animacije i efekat topljenja srebra bili povezani grafički elementi logoa Termoventa, Silver party i broj 25.

Plesnim nastupom grupe Mirror dancer zvanično je otvoren događaj. Specijalno programirana rasveta upotpunila je plesni nastup dvoje plesača u kostimima prekrivenim sitnim delovima stakla.

Nakon obraćanja menadžmenta Temoventa, Silver party „sijao je“ do kasno u noć uz zvuke DJ i Balkan ekspres benda.

“M2C asocira na dobru zabavu i bliskog prijatelja. Naš zadatak je da imamo ideju, a M2C je uvek uobliči u nezaboravnu zabavu. Nastavljamo tradiciju i sa nestrpljenjem se radujemo novim zajedničkim projektima.”

Andrija Perović, CEO Termovent

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA