Play Close

Filters Filters

Usluge
Industrije
Za naše projekte, inspiraciju pronalazimo u ljudima, umetnosti i doživljajima. Strateški prilazimo izazovima i nspirišemo kreativce da stvaraju originalne koncepte i realizuju neponovljiva iskustva koji će napraviti promenu već danas.

A1 KINOTEKA “SABIRNI CENTAR”  

A1 Srbija

Projekat A1 Kinoteka, u saradnji sa Jugoslovenskom kinotekom, predstavio je digitalno restaurirani filmski klasik Gorana Markovića – „Sabirni centar“ iz 1989. godine. Za kreativni koncept i produkciju spektakularne scenografije i celokupnog događaja, koji je održan u domu kulture Silosi Beograd, bio je zadužen M2C tim.

OTKRIVEN NOVI ELEKTRIČNI PORSCHE TAYCAN

Porsche SCG

Dugoočekivani i potpuno novi električni Porsche Taycan imao je spektakularnu premijeru u popularnom event prostoru Galerija Štab u Beogradu.

AKTIVNIJI: NOVI LOGO KOJI SIMBOLIZUJE ENERGIJU I KRETANJE

Aktivniji

Uzbudljive vesti dolaze iz sportskog udruženja „Aktivniji“ – upravo su otkrili svoj novi logo koji odražava energiju, kretanje i posvećenost zdravom načinu života!

PORSCHE PANAMERA: „CHOOSE BOLDLY“ 

Porsche Srbija i Crna Gora

U skladu s bogatom tradicijom Porsche inovacija i ekskluzivnosti, M2C tim je zajedno sa klijentom Porsche SCG s ponosom predstavio najnoviju Panameru treće generacije!

MPC ECHO KONFERENCIJA – ODJEK INOVATIVNOG BIZNISA 

MPC PROPERTIES

Tim M2C bio je zadužen za kompletan vizuelni identitet konferencije MPC Echo, kao i za organizacionu, scenografsku i tehničku realizaciju događaja, koji je posetiocima pružio jedinstveno imerzivno iskustvo.

CEO SVET, NA TVOJ NAČIN

TRAVEL BOUTIQUE

Kreirali smo novi vizuelni identitet za Travel Boutique, turističku agenciju specijalizovanu za luksuzna i egzotična putovanja.

SAM GALA 2023

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

U imerzivnoj sali renoviranog Sava Centra, pod geslom Next Level Business, dvanaesti put zaredom održan je prestižni SAM Gala događaj, u okviru koga su najboljim pojedincima i kompanijama dodeljene „SAM Godišnje nagrade“.

VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA 2.0

VLADA REPUBLIKE SRBIJE

„Vino kao konstanta civilizacije“ bio je kreativni koncept Drugog međunarodnog sajma vina “Wine Vision by Open Balkan”, koji je okupio više od 600 izlagača iz gotovo 30 zemalja sveta. Više desetina hiljada posetilaca putovalo je kroz prostor i kroz vreme, upoznajući se sa prošlošću, aktuelnostima i perspektivama vinarstva i vinske industrije.

CELEBRATING LIFE SINCE 1743

MOËT & CHANDON

U sklopu obeležavanja 280 godina postojanja čuvenog francuskog brenda Moët & Chandon, u kabare klubu Lafayette održan je glamurozan događaj uz moto: Slavimo život od 1743.

DANI ERMITAŽA U SRBIJI

NIS Gazprom Neft

U Narodnom muzeju Srbije održano je svečano otvaranje Dana Ermitaža, jedinstvene kulturne manifestacije od međunarodnog značaja, a ljubitelji umetnosti imali su priliku da prvi put u Srbiji uživaju u različitim programima jednog od najvećih muzeja na svetu.

BMW SERIES 5 MEDIA LAUNCH

BMW

Na regionalnoj promociji nove BMW serije 5 i njene električne verzije i5, kojoj su prisustvovali i čelnici BMW GROUP AG iz Minhena, novinari i kupci BMW vozila iz celog sveta uživali su u vožnji kroz živopisne predele Nacionalnog parka Fruška Gora.

ST. REGIS „MIDNIGHT SUPPER“

ST. REGIS BELGRADE

Glamuroznom večerom “St. Regis Midnight Supper” otpočeto je novo poglavlje luksuza, elegancije i sofisticiranosti u Beogradu.

OTVARANJE SAVA CENTRA

Delta Holding

Nakon perioda rekonstrukcije zvanično je otvoren kongresni i poslovni deo jednog od simbola Beograda, Sava Centra, a M2C tim bio je zadužen za izvršnu produkciju i režiju ovog značajnog događaja.

PADEL BELGRADE OPEN BREND DIZAJN

Padel Belgrade Open

Uzbuđeni smo što možemo da predstavimo novi, dinamičan logo za Padel Belgrade Open!

NUFARM & NUSEED INNOVATION DAYS

NUFARM & NUSEED

Spektakularnim događajem „Innovation Days“ kompanije Nufarm i Nuseed obeležili su Međunarodni dan polja.

„AORTA NIJE SAMO NA SRCU“

UDRUŽENJE KARDIOVASKULARNIH HIRURGA SRBIJE

Upečatljivom kampanjom „Aorta nije samo na srcu“ podignuta je svest bolesni trbušne aorte i rupturi aneurizme, njenim posledicama, ali i značaju prevencije u očuvanju zdravlja ljudi.

A1 KINOTEKA „TAJVANSKA KANASTA“

A1 SRBIJA

Pod okriljem projekta A1 Kinoteka, u Jugoslovenskoj kinoteci održana je svečana premijera digitalno obnovljenog filma “Tajvanska kanasta” Gorana Markovića.

„TANKA JE LINIJA…“KAMPANJA O BEZBEDNOSTI NA PRUŽNIM PRELAZIMA

TRANSPORT COMMUNITY

Trenutak nepažnje pri prelasku pružnih prelaza može imati fatalne posledice i zato smo osmislili efektnu i sugestivnu kampanju edukativnog karaktera pod nazivom “Tanka je linija…”.

VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA

VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Jedinstvena sajamska manifestacija pružila je posetiocima, izlagačima i profesionalnim kupcima priliku da dožive bajkovit svet autentičnih vina zapadnog Balkana, kao i vina iz najpoznatijih vinskih regiona Evrope i sveta.

ADRIATIC SPIRITS BRAND DESIGN

ADRIATIC SPIRITS

Iskustvo potpunog uživanja i ukus zadovoljstva zavređuju elegantan i luksuzan brend dizajn…

PINÒT DIZAJN VIZUELNOG IDENTITETA

PINÒT

Uz hedonistički užitak, besprekornu uslugu i ušuškanu atmosferu ide i adekvatan i sofisticiran vizuelni identitet.

ANAYA DESTINATIONS BRAND DESIGN

ANAYA DESTINATIONS

Prefinjeni ambijent luksuznih apartmana u srcu Kopaonika zaslužuje i ekskluzivni vizuelni identitet i brend dizajn kojim se ističu sofisticiranost i komfor.

CUPRA HERO INTERACTIVE VIDEO

PORSCHE SCG

Za sve hrabre koji biraju drugačiji put, osmislili smo interaktivnu digitalnu avanturu pod nazivom Cupra hero.

PROMOCIJA AP VOJVODINA DUBAI EXPO 2020

AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA

Kreativni i zabavni doživljaj kojim su promovisani privredni potencijali AP Vojvodine u paviljonu Republike Srbije na svetskoj izložbi EXPO u Dubaiju.

SAM GALA 2021

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

U Kristalnoj dvorani hotela Hajat obeležena su dva značajna jubileja – 15 godina poslovanja Srpske asocijacije menadžera i 10 godina od pokretanja SAM godišnje nagrade.

GODIŠNJICA POKRETA NESVRSTANIH ZEMALJA

VLADA REPUBLIKE SRBIJE

U svečanom i impresivnom ambijentu održan je najveći međunarodni politički događaj u Evropi 2021. godine, kojim je obeleženo 60 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih zemalja.

A1 KINOTEKA – „SEZONA MIRA U PARIZU“

A1 SRBIJA

Ispred beogradskih Silosa, u verodostojnom ambijentu francuskog bistroa, održana je gala premijera digitalno restauriranog filma „Sezona mira u Parizu“ Predraga Golubovića.

WESTERN BALKANS RAIL SUMMIT

TRANSPORT COMMUNITY

U formi hibridnog događaja, kombinujući žive i digitalne elemente, održan je Prvi Western Balkans Rail Summit, čime je svečano obeležena Evropska godina železnice.

GASTRO WEEKEND BY THE WILD TABLE CONCEPT

PORTO MONTENEGRO

Porto Montenegro bio je domaćin jedinstvenog gastro iskustva The Wild Table inspirisanog gastronomskim specijalitetima Crne Gore.

THE LIGHTWAVE AT LUŠTICA BAY

LUŠTICA BAY

Magični svetlosni spektakl Lightwave koji se projektovao po čitavom luksuznom primorskom naselju Luštica u Crnoj Gori, pružio je posetiocima neodoljiv audio-vizuelni doživljaj.

DIZAJN VIZUELNOG IDENTITETA

THE WILD TABLE

The Wild Table je jedinstveni „food experience“ koncept koji je osmišljen i razvijen u M2C Montenegro. The Wild Table divlju lepotu Crne Gore prenosi do trpezarijskog stola, kroz lokalnu hranu i raznovrsne zalogaje.

CONTENT CREATION

LAVAZZA MONTENEGRO

Za klijenta Lavazza Montenegro realizovali smo specijalni photo shooting u produkciji NEO – New Entertainment Office. Cilj je bio prikazati kafu i sam ritual svakodnevnog ispijanja šoljice kafe na drugačiji način, kroz autentične lifestyle fotografije.

BRAND STRATEGY & CREATIVE DEVELOPMENT

LAVAZZA MONTENEGRO

Za čuveni brend kafe razvili smo brend strategiju, kreirali integrisanu kampanju, osmislili art direkciju i sveobuhvatni nastup na tržištu Crne Gore.

PARALELNA STVARNOST – SUROVA REALNOST

ASTRA

Emotivna 360° kampanja koja ima za cilj podizanje svesti o trgovini ljudima, njegovim vidovima i “nevidljivoj” prisutnosti u društvu.

SAM AWARDS 2020 ONLINE SHOW

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Uprkos pandemiji virusa kovid 19, nastavljena je tradicija svečane dodele Godišnjih SAM nagrada, a događaj je ovoga puta organizovan u onlajn formatu.

WEBIZ 8.0 VIRTUAL

WEBIZ

U vremenu neizvesnosti i nezapamćenog izazova za event industriju, u vremenu izvan masovnih okupljanja, okrenuli smo se organizaciji događaja u online okruženju. Virtuelni i hibridni događji su postali neizostavni deo današnjice.

DRŽAVNI DATA CENTAR ZVANIČNO OTVARANJE

VLADA REPUBLIKE SRBIJE KANCELARIJA ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE I ELEKTRONSKU UPRAVU

Svečano je otvorena najveća i najmodernija banka podataka u Srbiji, Državni Data Centar, a prisutni su imali priliku da se upoznaju i sa maskotom, androidoim Dacom, koja je bila virtuelni domaćin događaja.

VIP KINOTEKA – „MAJSTORI, MAJSTORI“

VIP MOBILE

Svečano je otvorena najveća i najmodernija banka podataka u Srbiji, Državni Data Centar, a prisutni su imali priliku da se upoznaju i sa maskotom, androidoim Dacom, koja je bila virtuelni domaćin događaja.

BMW SERIJE 5 TVC

BMW SRBIJA

Ikonični BMW serije 5 dobio je upečatljiv televizijski spot kojim su promovisani i istaknuti tradicija, moćne performanse i elegancija čuvenog automobila nemačkog proizvođača.

„PREDVODNIK NOVE GENERACIJE“ BMW M135i REKLAMNI SPOT

BMW SRBIJA

Reklamni spot za novi BMW M135i xDrive, osmišljen je kao kombinacija dinamičnih kadrova detalja i totala automobila. Upečatljiva sportska silueta BMW M135i polako se otkriva pod spletom upečatljivih svetlosnih efekata. Kroz „copy“ predstavljene su karakteristike modela M135i koje ga identifikuju sa novom generacijom vozača BMW-a.

TEMET – VINSKA PRIČA

VINARIJA TEMET

Ideja, poezija, neotkrivena lepota Pomoravlja. TemeT je priča o strasti, ljubavi, veri i istrajnosti. O vrednostima pretočenim u vina koja nas vraćaju istini i prirodi.

MINI ELECTRIC TVC TEASER

MINI SRBIJA

Tradicija i energija.
Evolutivni korak.
Aura urbanog samopouzdanja.

Potpuno električni MINI!

SAM GALA 2019

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Pristup ovogodišnjem SAM Gala događaju je bio u skladu sa ključnim vrednostima Srpska asocijacije menadžera – svestranom pogledu na poslovanje, dugoročnoj održivosti eko-sistema i drugim važnim univerzalnim pitanjima.

NAJŠARENIJA NOVOGODIŠNJA KAMPANJA

THE CHEDI LUŠTICA BAY

U prestižnom hotelu The Chedi na Luštici organizovali smo najšareniju novogodišnju noć. U brifu klijenta ključne reči bile su “boje” i “leto”.

ČETVRTA KINA – CIEZ MINISTARSKA KONFERENCIJA O SARADNJI U INOVACIJAMA

VLADA REPUBLIKE SRBIJE - KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE

U hali 4 beogradskog sajma, 8. i 9. oktobra 2019. godine, za Vladu Republike Srbije, organizovali smo Četvrtu ministarsku konferenciju Kine i 17 zemalja centralne i istočne Evrope (CIEZ) o saradnji u oblasti inovacija.

VIZUELNI IDENTITET ČETVRTE KINA – CIEZ MINISTARSKE KONFERENCIJE

VLADA REPUBLIKE SRBIJE - KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE

Logotip je dizajniran ekskluzivno za četvrtu ministarsku konferenciju o saradnji u inovacijama koja je održana u Beogradu 2019. godine.

CATCH M IF YOU CAN – BEST OF BMW

BMW - DELTA MOTORS

U okviru svetske serije događaja „The Best Of BMW“ koja istaknute klijente, partnere i poštovaoce upoznaje sa modelima bavarskog brenda, organizovali smo sportski skup zvučnog naslova „CATCH M IF YOU CAN“.

REDIZAJN KORPORATIVNOG KATALOGA

TEKOMINING

Austrijska kompanija Tekomining postavila je pred nas izazov kompletnog redizajna korporativnog kataloga. Idejno rešenje pretočeno je u dva finalna dizajna koja su rezultirala verzijama kataloga od 68 i 30 strana.

UNDERWATER ART

PORTO MONTENEGRO

Porto Montenegro je u saradnji sa našom agencijom kreirao neobičnu podvodnu izložbu koja je realizovana u periodu od 1. do 16. avgusta 2019. Angažovanjem svetski priznatog crnogorskog umetnika Luke Radojevića, posetiocima je pružena mogućnost da zarone u tajne drevnih vremena.

LUŠTICA BAY REKLAMNI SPOT

LUŠTICA BAY

Tokom četiri pažljivo isplanirana snimajuća dana naš tim je radio na kadrovima koji će predstaviti stil i atmosferu Luštice, kao mesta gde se susreću obala i more, priroda i civilizacija.

WESTERN BALKANS DIGITAL SUMMIT 2019

VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Najveći regionalni digitalni samit Western Balkan Digistal samit (WBDS) održan je 4. i 5. aprila 2019. godine u Palati Srbija.

SERBIA DIGITAL WEEK

REPUBLIKA SRBIJA

Nagrađivani projekat kreiranja vizuelnog identiteta za inicijativu Serbia Digital Week.

COCA-COLA HBC KICK-OFF & ANNUAL CELEBRATION 2019

COCA-COLA HBC

Tradicionalni Coca-Cola HBC Kick-Off praćen godišnjom proslavom kompanije, organizovan je 2019. u Belexpocentru za preko 1.200 zvanica.

DM SLAGALICA

dm - drogerie markt

Ideja za snimanje korporativnog filma nastala je povodom jubileja 15 godina postojanja dm – Drogerie Markt prodavnica u Srbiji.

SAM GALA 2018

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Glamurozno veče u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, posvećeno odavanju priznanja za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime – SAM Gala 2018, održano je tradicionalno u decembru, sedmu godinu za redom.

BELGRADE VENTURE FORUM 2018

SERBIAN VENTURE NETWORK

Sedmo izdanje međunarodnog foruma inovacija i investicija, ponudilo je osveženi vizuelni identitet događaja. Sa ciljem da se kreira intimnija i opuštenija atomosfera, primenjen je „lounge“ dizajn scenografije sa binom u centru publike. Set-up je upotpunjen detaljima u vezi sa BgVF brend identitetom i karakterističnim simbolima Beograda

SAMIT100 BIZNIS LIDERA JUGOISTOČNE EVROPE

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Samit100 jedan je od najvećih regionalnih poslovnih događaja i inicijativa koja na jednom mestu okuplja više od sto eminentnih poslovnih lidera regiona i EU, kao i brojne istaknute političke ličnosti i predstavnike regionalnih medija.

THE 8 X-PERIENCE

BMW – DELTA MOTORS

Automobil na čiji su povratak mnogi čekali 20 godina, pojam sportskog luksuza, nova BMW Serija 8, predstavljena je na ekskluzivnoj prezentaciji najpoznatije automobilske porodice iz Bavarske. U cilju kreiranja potpunog brend iskustva pretvorili smo ambijent Golf Kluba Beograd u jedinstveni BMW paviljon, kombinujući premijum brending sa svetlosnim instalacijama i luksuznim detaljima.

„SHAPING MEMORIES“ THE CHEDI LUŠTICA BAY GRAND OPENING

THE CHEDI LUŠTICA BAY

Svečanom otvaranju novog luksuznog hotela i marine The Chedi Luštica Bay, prisustvovalo je preko 1500 zvanica iz celog sveta, među kojima i najviši državni vrh Crne Gore. Inspiracija za veliko otvaranje potekla je iz koncepta „Shaping memories“ u koji su od početka utkani motivi, legende i tradicija karakteristični za ovaj deo Crne Gore, ali i ideje o izgradnji luksuznog kompleksa koji je u potpunoj harmoniji sa netaknutom prirodom koja ga okružuje.

„SKY HIGH GROWTH STORY“ KORPORATIVNI VIDEO

SKY HIGH GROWTH

Produkcija korporativnog videa za SkyHighGrowth, „start-up“ kompaniju koja donosi svež pristup i uvodi inovacije na polju B2B prodaje.

HUBLOT EVENT PORTO MONTENEGRO

HUBLOT

Spektakularnim događajem na bazenu Porto Montenegro Yacht Club-a, ozvaničeno je strateško prartnerstvo kompanija Hublot i Adriatic Marinas Porto Montenegro. Ovom prilikom, Ricardo Guadalupe, generalni direktor Hublot-a i David Margason, generalni direktor Porto Montenegra, ozvaničili su partnerstvo.

MARKO VUKIĆEVIĆ PERSONAL BRANDING | MEDIA & PARTNER RELATIONS

MARKO VUKIĆEVIĆ - NAJBOLJI SRPSKI SKIJAŠ

U junu 2018. postali smo Global Image and Brand Communications agencija kojoj su povereni izgradnja i upravljanje ličnim brendom Marka Vukićevića. Postavljen je tim stručnjaka koji će brinuti o razvoju ličnog brenda i kreiranju imidža, upravljati komunikacionom strategijom, odnosima sa javnošću, društvenim mrežama i komunikacijom sa partnerima i sponzorima.

FRANCK @ EXIT 2018

FRANCK

Upravo time smo se vodili kada smo organizovali trade marketing promociju Jubilarne kafe i Franck kafe, u okviru Exit festivala 2018.

ROLEX PORTO MONTENEGRO GRAND OPENING

PETITE GENEVE PETROVIĆ

Glamuroznom žurkom kojoj je prisustvovalo oko dve stotine najeminentnijih zvanica, kompanija Petite Geneve Petrović, svečano je nakon Budimpešte i Beograda, otvorila prvi luksuzni Rolex butik u Crnoj Gori, u okviru hotela Regent Porto Montenegro.

DM EXTREME LOOK CAMPAIGN

dm - drogerie markt

Povodom lansiranja nove kolekcije “Extreme Look”, kompanije dm drogerie markt, kreirana kompletan vizuelni identitet praćen sloganom „Be Unique Not Perfect“.

SILVER PARTY

TERMOVENT

U beogradskom restoranu Promenada obeleženo je 25 godina postojanja kompanije Termovent, koja se bavi proizvodnjom HVAC opreme.

TERMOVENT – COMPANY’S STORY

TERMOVENT

Produkcija korporativnog filma kompanije Termovent trajala je preko 18 meseci. Film je sniman na lokacijama u Beogradu, Kladovu, Lepenskom Viru i u Đerdapskoj klisuri.

TREJD MARKETING PROMOCIJE“ JUBILARNE KAFE“

FRANCK

Trejd marketing promocije Jubilarne kafe i Franck Coffee Event.

ON THE ROAD TO NEW PERSPECTIVES

AMBASADA ŠVAJCARSKE - ŠVAJCARSKA KANCELARIJA ZA SARADNJU

Za Ambasadu Švajcarske organizovali smo zvanično predstavljanje nove strategije švajcarsko – srpske saradnje, 19. aprila 2018. godne.

BMW X3 PRODUCT LAUNCH TRAINING SRBIJA

BMW GROUP AG

Internacionalni trening za novi model BMW X3 održan je u Beogradu u periodu od 6. do 10. februara 2018.

JAFFA & MUNCH @ GAMES.CON

JAFFA CRVENKA

Agencija M2Communications zaslužna je za osmišljavanje nastupa popularnih brendova Jaffa i Munchmallow na nedavno održanom drugom beogradskom Gamescon-u. Atraktivne postavke i aktivacije privukle su veliku pažnju posetilaca ovogodišnjeg festivala gejminga i pop kulture.

SAM GALA 2017

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

SAM Gala predstavlja jedan od najistaknutijih i najsvečanijih poslovnih događaja i nagradnih ceremonija koje organizuje Srpska asocijacija menadžera. Svake godine u decembru, tradicionalno, dodeljuju se važna priznanja menadžerima, kompanijama, obrazovnim institucijama, regionalnim projektima i ekonomskim novinarima za pružanje izvanrednog doprinosa u promovisanju najbolje poslovne prakse i stvaranju pozitivne poslovne klime.

EXPEDICIJA NA MARS

BMW - DELTA MOTORS

„Expedicija na Mars“ je konceptualni projekat realizovan za kompaniju Delta Motors povodom lansiranja novog modela BMW X3. Ekspedicija je okupila preko 600 članova u cilju istraživanja Crvene planete i predstavljanja novog BMW modela.

OTVARANJE MULTIBREND RADNJE MOVEM FASHION

MOVEM FASHION

Movem Fashion obradovao je mnogobrojne ljubitelje muške mode otvaranjem multibrend radnje na još jednoj lokaciji u TC Mercator.

TOYO TIRES RUSSIA ROADSHOW & EVENT

TOYO TIRES RUSSIA / CREATIVE FORCE

Ekskluzivni „roadshow event“ organizovan je za visoke predstavnike ruskog ogranka kompanije Toyo Tires u avgustu 2017.

CIRCUS PARTY

PORTO MONTENEGRO

Tradicionalni letnji događaj u Porto Montenegru je i ove godine održan početkom avgusta.

Gosti su tokom večeri uživali u ambijentu ispirisanom artističkim cirkusom.

AQUA PARTY REGENT POOL CLUB RESIDENCES OPENING

PORTO MONTENEGRO

Povodom otvaranja kompleksa Regent Pool Club Residences, organizovan je elegantan događaj kome je prisustvovalo oko 200 VIP zvanica.

FOREVER YOUNG

FCA SRBIJA

„Forever Young“: mural posvećen onima koji su večno mladi. Večno mladi kao Fiat 500 i kao Beograd.

DAN POLJA 2017

BASF

Tradicionalni događaj kompanije BASF, najvećeg svetskog proizvođača u hemijskoj industriji, pod nazivom Dan polja održan je krajam maja na oglednim parcelama Instituta Tamiš u okolini Pančeva.

ASUS ZENFONE 3 DELUXE I NICHIM IZAZVAN U SOCIAL MEDIA KAMPANJI

ASUS

U potrazi za novim i drugačijim.

Kampanja na društvenim mrežama za Asus ZenFone 3 Deluxe realizovana je u saradnji sa Milanom Vučićevićem (Nichim Izazvan).

BMW & MINI HOSTESE SAJAM AUTOMOBILA 2017

BMW & MINI - DELTA MOTORS

Na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu tim hostesa agencije M2Communications angažovan je za deset brendova.

MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA 2017.

FCA SRBIJA

Idejno rešenje i organizacija kompletnog nastupa kompanije FCA Srbija na Međunarodnom salonu automobila 2017.

HOSTESE NA MEĐUNARODNOM SALONU AUTOMOBILA 2017

HONDA - DELTA AUTOMOTO

Hostese agencije M2Communications na štandu Honde u okviru 53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu.

U zavisnosti od potreba klijenta, naša agencija obezbeđuje hostese i promotere koji će na profesionalan i adekvatan način komunicirati i vizuelno biti u skladu sa imidžom brenda.

ROLLS-ROYCE EVENT U BEOGRADU

ROLLS-ROYCE MOTOR CARS MÜNCHEN

Agenciji M2Communications poverena je organizacija prvog Rolls-Royce „event“-a u Srbiji i produkcija korporativnog videa za klijenta Rolls-Royce Motor Cars München.

ASB – 25 GODINA

ASB

Agencija M2Communications je osmislila i realizovala proslavu nemačke humanitarne organizacije ASB (Arbeiter-Samariter-Bund), kojom je obeleženo 25 godina postojanja u Jugoistočnoj Evropi i 18 godina rada u Srbiji. Mesto proslave bio je poznati “event” prostor “Fabrika”.

DAN UEPS-a 2016

UEPS

Na svečanosti povodom 56. rođendana Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) uručena su priznanja najboljim marketinškim stvaraocima u 2016. godini.

SAM GALA 2016

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

Na tradicionalnom gala događaju „Srpske asocijacije menažera“ povodom dodele „SAM godišnjih nagrada 2016“, a u organizaciji agencije M2Communications, obeležena su dva jubileja, desetogodišnjica SAM-a i petogodišnjica SAM-ovih nagrada.

BELGRADE VENTURE FORUM 2016

SERBIAN VENTURE NETWORK

M2Communications je pružila kreativnu i produkcijsku podršku organizaciji SEVEN u realizaciji BgVF 2016. Set-up petog međunarodnog foruma inovacija i investicija, kreiran je u vidu instalacije sačinjene od kocki veselih boja sa spektrom inspirativnih poruka.

SVEČANO OTVARANJE FABRIKE ASTER TEKSTIL U NIŠU

ASTER TEXTILE

Ceremoniji svečanog otvaranja fabrike „Aster tekstil“ u Nišu, koja je održana 19. oktobra 2016., prisustvovalo je oko 500 zvanica, među kojima su bili najviši srpski zvaničnici, turski ambasador u Srbiji i menadžment fabrike „Aster tekstil“ iz Turske.

FROM BRAZIL TO PORTO MONTENEGRO

PORTO MONTENEGRO

Kako bi realizovala idejno rešenje projekta, agencija M2Communications je oformila produkcijski tim od preko 80 ljudi iz 4 zemlje sa dva kontineta.

ONE NIGHT IN RIO

JAFFA CAKES

Jaffa cakes i Olimpijski Komitet Srbije priredili su ispraćaj srpskog Olimpijskog tima na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira, a organizaciju događaja poverili agenciji M2Communications.

SEVENFRIDAY EDITORIJAL

SEVENFRIDAY SRBIJA

Foto editorijal kreiran za „on-line“ prezentaciju „luxury & lifestyle“ brenda SEVENFRIDAY insipirisan je industrijskim okruženjem, mašinama i „biker“ stilom.

SEVENFRIDAY LAUNCH PARTY

SEVENFRIDAY SRBIJA

Ambijent inspirsan ”industrial“ motivima, molekularni kokteli, „glam rock“ modeli, café racer, svetlosni efekti i sjajna muzika benda El Jazzyra doprineli su odličnoj atmosferi žurke održane povodom lansiranja švajcarskog „lifestyle & luxury“ brenda #SEVENFRIDAY u Srbiji.

THE NIGHT OF MIRACLES 2016

FCA SRBIJA

U prodajnim salonima FCA grupe širom Srbije organizovali smo gerilsku kampanju za prodajnu akciju „The Night of miracles“. Zadatak je bio osmisliti kreativni koncept za specijalnu prodajnu aktivnost koja je trajala 25 sati, od 16. juna od 16 časova, pa sve do subote,17. juna do 17 sati.

MINI CABRIO & MINI CLUBMAN LAUNCH PARTY

MINI - DELTA MOTORS

Agencija M2Communications je povodom lansiranja modela MINI Cabrio i MINI Clubman, dobila zadatak da kreira žurku u skladu sa novom MINI brend strategijom koja promoviše zdrav život, druženje i zabavu u opuštenoj atmosferi.

EMBRACE THE UNKNOWN BMW GENERATION X EXPERIENCE

BMW - DELTA MOTORS

„Off-road experience“ posvećen BMW X modelima, pod sloganom „Embrace the Unknown“ organizovan je od strane Delta Motorsa i kompanije BMW AG, a uz podršku agencije M2Communications.

FCA SRBIJA: BG CAR SHOW 2016

FCA SRBIJA

Na petom po redu, BG Car Show u Beogradu pored automobila i lepih devojaka, pojavili su se surferi i superheroji.

HOSTESE – BG CAR SHOW 2016

HONDA

Tim hostesa i promoterki agencije M2Communications na štandu Honde bio je jedan o najzapaženijih tokom sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2016.

„SHOW YOUR BEST BLUE STEEL“ FIAT 500X I PREMIJERA FILMA ZOOLANDER 2

FCA SRBIJA

Povodom premijere filma Zoolander 2, FCA Srbija je u saradnji sa našom agencijom, organizovala aktivaciju pod nazivom „Show your best Blue Steel“.

LABORATORIJA LUDOG NAUČNIKA

ASUS

Ludi naučnik pod kontrolom svoje zle učenice „Cyber“, a uz pomoć vernog asistenta piromanskih sklonosti „Pyrone“ i profersora „Insane“-a kreirali su niz eksperimenata u okviru projekta širfrovanog naziva „Zver“.

„TRAŽIM TIPA“ FIAT TIPO NA EVROPSKOM PRVENSTVU U VATERPOLU

FCA SRBIJA

Kampanja kompanije FCA Srbija posvećena promociji modela Fiat Tipo realizovana je tokom Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016.

JOIN THE FUN SIDE FIAT 500X & STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

FCA SRBIJA

Tačno u ponoć 16. decembra, 2015. održana je pretpremijera sedmog dela kultne filmske sage STAR WARS: The Force Awakens.

„BEAUTY MEETS LUXURY“ BMW SERIJA 7

BMW - DELTA MOTORS

Povodom premijere nove BMW serije 7, agencija M2Communications je angažovana za produkciju foto editorijala najekskluzivnijeg BMW-ovog modela.

SAM GALA 2015

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

BELGRADE VENTURE FORUM 2015 OFICIJELNI VIDEO

SERBIAN VENTURE NETWORK

FIAT TIPO LAUNCH

FCA SRBIJA

BMW X1 – OKTOBERFEST

BMW - DELTA MOTORS

OTVARANJE PRVOG VETROPARKA U SRBIJI

MK FINTEL WIND

„DRIVING LUXURY“ – PLT BMW SERIJE 7

BMW GROUP AG

ULICA FIAT KIŠOBRANA

FCA SRBIJA

TERMOVENT 15 GODINA

TERMOVENT

WINDOWS 10 LAUNCH

MICROSOFT

PEARL PARTY SUPERYACHT RENDEZVOUS

PORTO MONTENEGRO

DRESS FOR DOLCE VITA FIAT 500 BIRTHDAY CELEBRATION

FCA SRBIJA

LETNJI KOKTEL KLUBA „PRIVREDNIK“

SRPSKI POSLOVNI KLUB "PRIVREDNIK"

RECIKLIRANJE JE COOL

FCA SRBIJA

SVEČANO OTVARANJE FABRIKE KOMPANIJE CALZEDONIA

CALZEDONIA

MICROSOFT SMART FASHION

MICROSOFT

MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA 2015.

FCA SRBIJA

BMW HOSTESE – SAJAM AUTOMOBILIA

BMW - DELTA MOTORS

RENEGADE

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

MINI HOSTESE – SAJAM AUTOMOBILA

MINI - DELTA MOTORS

ONE BMC – VIZUELNI IDENTITET

MICROSOFT

THE POWER OF X

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

SAM GALA 2014

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

ZONA X – PREMIJERA BMW X6

BMW - DELTA MOTORS

KANCELARIJA U OBLAKU OFFICE 365

MICROSOFT

BELGRADE VENTURE FORUM 2014 OFICIJELNI VIDEO

SERBIAN VENTURE NETWORK

BE ACTIVE – LANSIRANJE BMW SERIJE 2 AKTIV TURER

BMW - DELTA MOTORS

DJ SET SA ALFOM

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

VENETIAN CARNIVAL PARTY

PORTO MONTENEGRO

AGAL – VIZUELNI IDENTITET

AGAL - AUTO AUCTION

FIAT SMART KID EVENT

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

FREELINE – VIZUELNI IDENTITET

FREELINE STUDIO

FIAT PROFESSIONAL DILERSKA KONFERENCIJA

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

NAJBOLJE IZ SRBIJE 2013.

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE

JEEP BOWL 2014

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

MINI STREETBALL

MINI - DELTA MOTORS

HOSTESE @ SAJAM AUTOMOBILA

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

SAAF PROMO SPOT SEZONA 2014

SRPSKA ASOCIJACIJA AMERIČKOG FUDBALA

HOSTESE – BG CAR SHOW 2014

HONDA

THE NEW ORIGINAL PARTY

MINI - DELTA MOTORS

JEEP SKI TRKA

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

SAM GALA 2013

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

PREMIJERA MERCEDES‑BENZ S‑KLASE

MERCEDES-BENZ

UPRAVLJANJE DRUŠTVENIM MREŽAMA

MERCEDES-BENZ SRBIJA I CRNA GORA

FIAT SUMMER SHOWROOM

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA 2013.

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

AUTO ZA ZLATO

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

FIAT 500L – NACIONALNA PREMIJERA

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

FIAT FABRIKA U KRAGUJEVCU KORPORATIVNI FILM

FIAT AUTOMOBILI SRBIJA

VIZUELNI IDENTITET BENDA FEUD

FEUD

SAMPLE – VIZUELNI IDENTITET

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA

SENSUALITY & SENSE NOVI CLS

MERCEDES-BENZ SRBIJA I CRNA GORA

BE MINI – GERILA KAMPANJA

MINI - DELTA MOTORS

NISOTEC KATALOG

NIS - GAZPROM NEFT

FREY WILLE FASHION EVENT

FREY WILLE

BMW X3

BMW - DELTA MOTORS

SAMSUNG CORBY WHAT COLOR IS YOUR LIFE

SAMSUNG

JUBILARNIH 170 GODINA POSTOJANJA OUTDOOR BRENDING

BEOGRADSKA INDUSTRIJA PIVA

SAMSUNG MINI STARS

SAMSUNG